10 Sebab Kenapa Ibu Perlukan Set Penyusuan

Dulu-dulu, mak nenek kita pun takde nak makan suplemen bagai tapi diaorang punya milk production tetap membuak-buak dan cukup untuk kenyangkan baby diaorang.

Inilah antara suara-suara yang tidak senang apabila kita cadangkan mereka supaya mengamalkan set penyusuan.

Come on, sis!
Kita bukan suka-suka nak suggest macam tu. Tentulah ada sebab-sebabnya kenapa mommies semua disarankan untuk cuba Set Penyusuan.

set-penyusuan

Antara 10 sebab kenapa ibu perlukan set penyusuan sebagai supplemen tambahan :-

1) Pengambilan supplemen dapat membantu menjadikan susu ibu lebih pekat, lemak & berkhasiat.

2) Ibu dapat menghasilkan susu dengan lebih cepat DENGAN SYARAT ibu tetap patuhi tips penyusuan iaitu minum air masak yang banyak serta pam @ direct feeding bayi dengan kerap.

3) Membantu ibu menjadi lebih bertenaga sepanjang hari.

4) Membantu mengatasi masalah keintiman suami isteri selain mengatasi masalah keputihan

5) Menjadikan kulit ibu cantik & berseri

6) Dapat mengurangkan masalah kulit pada bayi

7) Bayi akan mendapat khasiat daripada susu ibu & menjadikan bayi sihat serta meningkatkan sistem imun

8) Membantu menganjalkan payudara ibu.

9) Membantu mengurangkan masalah lenguh-lenguh & sakit pinggang serta sendi. Tahu-tahu sahajalah wanita ni, lagi-lagi lepas bersalin memang dah tak sama tahap kesihatannya.

10) Membantu mengawal & mengurangkan berat badan ibu. Ini adalah BONUS untuk ibu.Sambil menyusu, dapat juga jaga badan untuk tampil menarik di depan suami.

Saban hari, makin ramai ibu-ibu yang mula mengamalkan Set Penyusuan dan berjaya mendapatkan hasil yang memuaskan setelah menggunakannya. Bukan sahaja susu lebih pekat, badan ibu juga lebih bertenaga untuk menguruskan rumah tangga, suami dan anak-anak.

Lihat sahaja testimoni di bawah ini

set penyusuan

set-penyusuan-2

Lumayan kan hasilnya. Hehe..

Berminat untuk mencuba Set Penyusuan Shaklee, hubungi saya melalui nombor yang tertera di bawah.

SIGNATURE RUZIDAH COM-SMALL

(Visited 72 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!