3 Fakta Menarik Mengenai Vivix Shaklee

Semakin digali info mengenai Vivix, semakin jatuh cinta pula dengan keistimewaannya. Lagi-lagi kalau dapat membantu mereka yang memerlukan. Memang rasa happy sangat.

Inilah info yang Jida nak kongsikan dengan anda hari ni.

3 Fakta Menarik Yang Mesti Anda Tahu Mengenai Vivix.

Fakta menarik mengenai vivix

1. Bertahun-tahun masa diambil untuk hasilkan Vivix

Bukan sebulan dua, dan bukan calang-calang orang yang patentkanVivix. Saintis-saintis Shaklee ambil masa bertahun-tahun untuk kaji dan hasilkan tonik 1001 khasiat ini.

2. Ramuan istimewa Vivix

Ramuan Anggur bukan sebarang anggur tau. Anggur yang digunakan sebagai salah satu bahan utama Vivix adalah anggur Muscadine iaitu satu-satunya anggur yang mempunyai lebih daripada satu kromosom yang berpotensi utk meningkatkan kesihatan.

3. Tidak beku walaupun disimpan pada suhu beku.

Lagi menarik memang tak membeku bila letak dalam peti ais beku sampaikan ada yang pelik dan bertanya. “Air apa kau letak dekat atas ni apasal tak beku” Haha (ada ke air yg tak beku bila letak dkt atas tu tapi Vivix tak)

Ni la dia Air Merah yang duk menghantui wall beberapa hari ni.

Vivix tak beku

Sebab tu Jida tak ragu-ragu nak bagi mak minum Vivix. Mak ada kencing manis dan darah tinggi . Memang elok sangat ambik ni.

Pada anda yang sedang mencari-cari produk kesihatan untuk mak ayah yang sukar nak telan pil atau tablet, sesuai sangat bagi mak ayah hadiah Vivix ni. Kesihatan tubuh badan tidak boleh digantikan.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika nak dibandingkan kos anda berulang alik untuk mendapatkan rawatan ke sana sini, rasanya pelaburan anda dengan membeli Vivix adalah lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Manakala, dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda rasa anda ingin sihat, bebas dari masalah kencing manis dan darah tinggi atau sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi masalah tersebut dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Malah, sekiranya anda mengenali sesiapa yang juga mempunyai masalah ini, panjang-panjangkanlah info ini pada mereka. Semoga dapat membantu orang lain juga. Insha Allah.

Untuk pembelian secara online Vivix, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

 

(Visited 216 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

One thought on “3 Fakta Menarik Mengenai Vivix Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!