3 Patent Pending Vivix – Bukti Hak Eksklusif Shaklee

Sesuatu produk yang berkualiti dan telah melalui beribu-ribu penyelidikan dan ujikaji sebelum dipasarkan, biasanya mempunyai hak berpaten untuk menjadikan ianya eksklusif dan tidak sama dengan produk lain yang ada dipasaran.

Apa maksud patent pending?
Maknanya produk ni sudah dihantar permohonan untuk mendapatkan hak patent. Walaupun belum dipatenkan secara rasmi, tapi dengan adanya patent pending, Vivix ni secure, takde orang boleh tiru patent-patent Shaklee ni. Shaklee sahaja yang boleh keluarkan produk ni, guna bahan-bahan ini dan guna nama ni. Bukan buat dalam satu kilang & packing ikut jenama lain-lain (seperti kebanyakan produk kesihatan lain..)

Selepas sesebuah paten di-file-kan, ia mengambil masa 3-4 tahun untuk patent itu diberikan grant. Tapi pemilik bebas untuk keluarkan research papers dan journals dan product hasil patent mereka yang dah difile. Selepas granted, selama 20 tahun, seluruh hak cipta adalah sah milik organisasi itu.

Kenapa disebut “pending”? Sebab masih belum granted, tapi dah filed. “Filed” juga bermaksud ia sudah pun di ishtiharkan siapa pemilik patent.

Patent-pending -vivix

Apa yg Shaklee patenkan untuk produk Vivix?
1. Proses Cold Filling Extraction.
Ada banyak jenis proses untuk mengekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh-tumbuhan.
Cold extraction’ maknanya buah-buahan yang digunakan dalam vivix di-press untuk mengeluarkan patinya dengan suhu rendah.

Ada proses yang menggunakan air panas/suhu panas, proses sebegini boleh menurunkan kualiti produk tu walaupun hasilnya mungkin lebih banyak.

Proses pengekstrakan anggur untuk membuat Vivix telah dibangunkan dengan kerjasama Universiti Georgia.

Tujuan Shaklee mem’paten’kan proses cold filling extraction ini adalah supaya hak cipta Vivix menjadi kepunyaan Shaklee dan tidak boleh dicuri atau diciplak sesuka hati oleh orang lain.

2. Gabungan Polifenol

Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol tapi gabungan polifenol. Umpama kita telan anggur muskadin sebijik.

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil.

Kalau kita letak Vivix atas meja, Vivix tak meruap. Kalau letak dlm freezer pula, Vivix tak beku. Dan tindakan tu bukan dengan bantuan bahan-bahan kimia okey!

Beruntung tak kita ada Vivix? Untung kan…?

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos rawatan berulang alik ke hospital, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda rasa anda ingin sihat, bebas dari masalah kencing manis dan darah tinggi atau sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi gout anda dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan pula dah terbaring sampai tidak boleh bangun baru nak cari penawar. Takut menyesal pula nanti.

Untuk pembelian secara online Vivix, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

 

(Visited 179 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!