5 Testimoni Positif Vivix Shaklee Untuk Diabetes Kencing Manis

Seorang pakcik telah bertahun-tahun lamanya menghidap kencing manis, sehinggalah satu hari kakinya mengalami luka kecil. Namun, hari demi hari lukanya yang dulu kecil je, tidak juga sembuh-sembuh. Puas sudah dia makan ubat itu ini, satu pun tidak menunjukkan hasil yang positif. Suatu hari, anak pada pakcik tersebut telah menghadiahkan sebotol Vivix pada ayahnya. Setelah konsisten makan selama beberapa ketika, luka yang lambat nak sembuh tu dah semakin baik dan bacaan gula dalam darah juga semakin stabil.

Bagaimana pesakit kencing manis boleh mendapat kesihatan yang lebih baik apabila menggunakan vivix?

 

Vivix shaklee testimoni
VIVIX SHAKLEE

Resveratrol adalah ibu kepada segala antioksidan dan ia dapat memperbaiki masalah rintangan insulin. Apabila rintangan dan kerosakan ini dapat diperbaiki, gula dalam darah akan stabil dan ini memberi sinar baru pada pesakit diabetes.

Apakah rintangan insulin?

Rintangan insulin ini berlaku bila mana insulin yang dihasilkan oleh pankreas tidak dapat berpaut pada membran sel untuk buka laluan glukosa masuk ke sel utk digunakan.

Umpamanya kunci yang tak dapat dibuka untuk beri laluan pada glukosa, maka glukos akan meningkat dalam salur darah.

Kepekatan gula dalam darah akan bertambah dan lama-lama akan menyebabkan berlakunya kencing manis.

Dengan menggunakan bahan semulajadi dan terbaik. Vivix telah banyak membantu mengatasi masalah diabetes ramai orang.

Hari ini Jida nak berkongsi lima testimoni Vivix untuk masalah kencing manis atau dikenali juga sebagai diabetes.

Testimoni #1

Testimoni vivix kencing manis

Assalamualaikum

Miza nak share result check up tok (nenek) miza sendiri yg ada #diabetes @ #kencingmanis. Boleh bandingkan result antara 2 tahun ni.

Tok mula ambil Vivix pada Februari 2016. Sekarang dah masuk botol yg ke-3.

Alhamdulillah, paras gula dah tak tinggi. Yang terbaru 4.9 .Tekanan darah pun dah stabil.

Check up pada 26 Mei 2016, doktor ada bagi tau yg buah pinggang tok mungkin ada masalah.

Check up yg terbaru pada 24 Ogos 2016, doktor maklumkan buah pinggang tok dah ok, tak ada masalah.

Alhamdulillah, bersyukur sangat. – Miza Asyiqin

Testimoni #2

 

9 testimoni vivix kencing manis diabetes

Testimoni #3

testimoni Kencing manis vivix sampai sihat

Kisah Benar : Sembuh Dari Kencing Manis

Hj Alias Ahmad(Pak Ngah) 64 thn pesara Tabung Haji mengidap kencing manis pd 1996. Gula mencecah 13 badan semakin lesu dan kurus.

Beliau di perkenal shaklee oleh saya bsama upline tn hj Affendi Abdullah(76 thn)…Beliau seorang yg amat TAAT mkn sume products selama hampir 20 thn..product kegemaran beliau adalah VIVIX…minum terus dari botol.

Seorang coordinator di shaklee enjoy kesihatan optima ..tgk wajah beliau yg kemerahan dan ceria.Bacaan kencing manis skrg antara 4-5..

Jika anda atau ibubapa atau sdra mara serta kwn2 yg mgidap diabetes yg teruk kongsilah vivix tanpa ragu2.

IF U THINK VIVIX IS EXPENSIVE TRY ILLNESS

Tak rugi Pak Ngah cuba berikhtiar dengan Vivix setelah diperkenalkan oleh Master Haji Roslan. Alhamdulillah, kesannya kini paras gula Pak Ngah kembali NORMAL dan tiada masalah diabetes. Malah, Pak Ngah juga kelihatan sangat sihat dan ceria.

Testimoni #4

bacaan gula turun dengan vivix

Paras Gula turun dari 15.4 ke 4.8 dalam masa 7 bulan

Encik R Jitendra merupakan penghidap Diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas dari Diabetes. Kata beliau. Kini saya dapat menikmati kehidupan saya dengan penuh gembira dan hebat, Terima kasih VIVIX.

Testimoni #5

 testimoni vivix untuk kencing manis

Ini buku checkup abah saya. Abah saya ni memang takde pantang. Kadang-kadang sehari tu sampai 3x bancuh kopi. Makan nasi memang berpinggan-pinggan. Ni semua memang musuh utama kencing manis la kan..

Hari tu bila sedar, kaki dia dari sehari ke sehari kaki dia menjadi hitam, plus ujian diebetis tak pernah bawah 10, doktor pun dah suruh inject insulin setiap hari, barulah menggelebah nak cari alternatif lain. Saya pun cadangkan Vivix.

Sekarang vivix yang abah minum belum habis sebotol. Tapi, report kesihatan abah memang memeranjatkan. Dari 4x ujian darah yang dibuat sehari, hanya sekali je yang lebih 10. Itupun sebab dia makan nasi berpinggan-pinggan macam biasa. Alhamdulilah.

Tak rugi ya tuan-puan sekalian. Kalau anda ada ibu bapa yang menghidap kencing manis bertahun-tahun lamanya. Cubalah berikhtiar dengan Vivix untuk mereka. Mak ayah kita cuma ada satu. Kalau kita tidak mencari ikhtiar dan penawar untuk mereka, siapa lagi yang mereka boleh harapkan.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membawa ibu bapa anda berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu mengatasi masalah diabetes mereka, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, anda bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda ingin menghadiahkan sebotol Vivix untuk ibu bapa anda dan menjadikan hari-hari tua mereka lebih bermakna, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai tahap kesihatan mereka menjadi semakin teruk pula. Menyesal kemudian tiada gunanya.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Sebarang pertanyaan atau order bolehlah dibuat dengan menghubungi nombor Jida dibawah ini.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

klik wasap shaklee

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Untuk mendapatkan PRODUK SHAKLEE dengan HARGA AHLI –> KLIK SINI

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 60 times, 5 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “5 Testimoni Positif Vivix Shaklee Untuk Diabetes Kencing Manis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!