About Me

Assalamualaikum w.b.t

Nama saya Ruzidah Abdullah.  Ibu kepada dua puteri permata hati, Nur Faiqah Dayana dan Nur Auni Dalili.  Kedua-duanya kini berusia 5 tahun dan 11 bulan (pada Jun 2015). Mempunyai kelulusan dalam bidang IT (majoring Multimedia) daripada Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi. Saya suka alam semulajadi dan sangat suka gardening apabila ada waktu lapang. Warna hijau boleh menjadi terapi buat saya di masa terluang.

Blog ruzidah.com ini adalah merupakan platform Jida untuk berkongsi-kongsi info, tips atau panduan dengan ibu bapa di luar sana mengenai anak-anak tapi sesekali ada juga entri personal yang Jida nak tulis kat sini. Sebabnya blog ini sebenarnya hanyalah blog peribadi yang biasa-biasa sahaja. Apa sahaja content yang elok dan sesuai untuk dijadikan panduan, bolehlah disharekan kepada kawan-kawan yang lain. Kalau ada yang kurang bersetuju dan tidak berkenan tu silalah ignore sahaja.

Di bawah setiap entri Jida ada ruangan komen. Sila-silakan untk tinggalkan jejak nanti ye dan Insya Allah Jida akan balas kunjungan anda bila ada berkelapangan.

Jutaan Terima Kasih kerana sudi singgah di Blog Jida yang tak seberapa ini.

Semoga Bermanfaat dan Semoga Anda Semua Sentiasa Ceria Selalu.

ruzidah.abdullah

 

(Visited 484 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!