Bakal Muncul : Produk Terbaru ShakleeBaby

Saja la nak announcekan kat sini, tak lama lagi Shaklee akan memasarkan produk penjagaan luaran bayi yang dikenali sebagai ShakleeBaby. Wah, mesti bergetar kan naluri keibuan masing-masing.

shaklee baby produk mandian

Rangkaian produk ShakleeBaby ni terdiri daripada tiga item iaitu ShakleeBaby Soothing Lotion, ShakleeBaby Massage Oil dan ShakleeBaby Gentle Wash. Biasanya tiga perkara ini lah yang biasanya ibu-ibu akan gunakan pada bayi di saat hari pertama si comel dilahirkan.

Ibu-ibu yang prihatin semestinya akan memilih yang terbaik untuk bayi anda. Lagi-lagi kulit anak anda di peringkat bayi masih lagi baru, mana boleh sesuka hati nak letak produk yang tidak selamat untuk bayi.

Jadi, nantikan saja pengumuman rasmi dari Shaklee apabila produk ini sudah sedia ada dipasaran. Tungguuu ya!

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 73 times, 12 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!