Batuk Kering Hilang Setelah Ambil Vivix

Dah dekat sebulan, batuk datang tak berhenti-henti. Sudah puas ambil ubat tapi tak baik-baik juga.

Bukan malam je gatal-gatal tekak nak batuk. Malahan, bila siang waktu kerja pun begitu juga. Sampai teman sepejabat dah pandang lain macam. Ibarat kita ada penyakit berjangkit pula.

Pernahkah anda mengalami situasi seperti di atas ni. Jida pernah tau, dan berat badan pun turut terkesan disebabkan selalu batuk. Sampai nak makan tak lalu. Sekiranya anda sedang mengalaminya sekarang ini, Jida sarankan korang untuk amalkan ikhtiar ini.

Penawar Terbaik Untuk Batuk Kering.

ubat batuk kering

Cubalah anda beriktiar dengan Vivix, produk terbaik daripada Shaklee.

Bagaimana VIVIX Shaklee Membantu Penyembuhan?

Vivix mengandungi ramuan yang tinggi antioksida yang mana akan membaiki tubuh badan sehingga ke peringkat sel DNA. Jika DNA kita sihat, maka keselurahan badan kita juga akan sihat. Tambahan pula badan kita sering terdedah dengan radikal bebas.

Vivix akan bertindak untuk menghalang daripada radikal bebas ini terus merosakkan lagi sel dalam badan kita.

Dengan adanya Resveratrol dan Polifenol didalam Vivix ia akan bertindak dengan lebih berkesan lagi.

Manfaat vivix

Cubalah berikhtiar dengan Vivix jika anda mengalami masalah seperti di atas. Selain daripada membantu penyembuhan, anda juga akan mendapat manfaat-manfaat lain seperti yang disenaraikan diatas.

Jemput lihat testimoni pengguna yang mengamalkan Vivix untuk mengatasi masalah batuk kering beliau.

testimoni vivix batuk kering

1 minggu je makan Vivix, batuk-batuk sudah berkurangan.

Alhamdulillah, asbab Vivix dan izin dari Allah, akhirnya masalah batuk beliau berkurangan. Semoga beliau terus diberikan kesembuhan sebaik-baiknya. Insyaallah.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

Untuk pembelian Vivix secara online, anda boleh menekan ikon dibawah ini.

beli sekarang

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 100 times, 5 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!