Berapa Harga Vivix Shaklee Yang Ramai Orang Dok Guna tu ?

Haa…Itulah pertanyaan yang sering kali singgah di Private Message (PM) atau whatsapp Jida. Biasanya lepas mereka baca kebaikan dan keistimewaan Vivix ataupun melihat testimonitestimoni yang Jida kongsikan dari pengguna-pengguna Vivix. Maka, akan adalah pertanyaan seperti ini. Ya! Mesti lah kena tahu harga dulu baru lah boleh buat keputusan untuk membeli atau tidak. Ye tak?

Berapa Harga Vivix Shaklee Yang Ramai Orang Dok Guna Tu?

harga vivix shaklee

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membawa ibu bapa anda berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu mengatasi masalah diabetes mereka, boleh juga membantu menurunkan tekanan darah tinggi, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Anda juga boleh klik link di bawah untuk membaca entri Jida yang terdahulu.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda ingin menghadiahkan sebotol Vivix untuk ibu bapa anda atau orang yang anda sayang dan menjadikan hari-hari mereka lebih bermakna, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai kesihatan mereka menjadi bertambah teruk pula. Masa tu, menyesal pun sudah tiada gunanya lagi.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada butang “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Happy Shopping!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 1,643 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

5 thoughts on “Berapa Harga Vivix Shaklee Yang Ramai Orang Dok Guna tu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!