Vivix Berjaya Membantu Masalah Buah Pinggang Kotor Dan Sukar Buang Air Besar

Akibat diberi ubat yang salah oleh pihak hospital, dia terpaksa menanggung masalah buah pinggang kotor dan seterusnya terpaksa ditahan di wad. Atas ikhtiar ahli keluarganya untuk membantu, mereka memberikannya Vivix sebagai ikhtiar.

Bagi pesakit yang mengalami masalah buah pinggang, biasanya air kencingnya akan keluar lebih keruh dan pekat dari individu normal. Dengan izin Allah, setelah dua malam penggunaannya dengan Vivix, terdapat perubahan yang berlaku pada air kencing. Warnanya tidak sekeruh biasa dan ini sangat menggembirakan mereka sekeluarga.

Selain itu, pengguna ini juga mengalami masalah untuk membuang air besar dan sudah lima hari tidak dapat membuang. Namun, setelah menggunakan Vivix, masalah tersebut dapat diatasi dengan baik.

Inilah juga di antara kelebihan mengamalkan Vivix. Bahan-bahan semulajadi yang terkandung di dalamnya ada kaya serat dan tinggi antioksidan dimana ia mampu untuk menyahkan toksin dari organ, darah dan usus supaya mudah disingkirkan. Pendek kata, ia dapat mendetok toksin-toksin dalam badan secara keseluruhan dan dapat mengeluarkannya semasa proses pembuangan.

Testimoni Pengguna

Kesan mungkin berbeza bagi individu yang berlainan

Alhamdulillah, pengguna ini telah mendapat manfaat daripada penggunaan Vivix. Semoga lebih ramai pengguna yang akan mendapat kelebihan daripadanya. InsyaAllah.

Vivix, suplemen kesihatan semulajadi yang baik untuk kesihatan keseluruhan.

Ada suatu bahan dalam Vivix yang dikenali sebagai resveratrol. Resveratrol adalah sejenis antioksida – polifenol, yang didapati pada tumbuhan, buah-buahan, bijian dan kekacang. Kulit anggur merah mengandungi konsentrasi resveratrol yang paling tinggi.

ikhtiar untuk buah pinggang

Resveratrol bertindak sebagai ‘sistem imunisasi’ untuk memelihara sel-sel daripada jangkitan virus dan bakteria.

Kajian mengenai resveratrol telah diterbitkan di dalam lebih 2000 jurnal dan kajian penerbitan antaranya oleh University Harvard, National Institute of Aging, National Cancer Institute dan National Cancer Institute of Science, termasuk beberapa kajian di antaranya:

  • Merencatkan gen kanser
  • Keupayaan menterbalikkan kesilapan DNA
  • Keupayaan sebagai anti kanser

Bagaimana Vivix Bantu Mengatasi Masalah Sakit Buah Pinggang

Terdapat 2 faktor yang kerap dikaitkan dengan penyakit buah pinggang iaitu

  1. Keradangan sistemik
  2. Tekanan oksidatif: ketidakseimbangan antara pengeluaran radikal bebas dan kapasiti antioksidan. Umpama tekanan oksidatif adalah seperti paku yang terbiar dan berkarat dengan sendirinya. Semakin lama karat akan melemahkan paku. Begitulah dengan buah pinggang. Tekanan oksidatif menyebabkan tisu buah pinggang semakin lemah dan ini dikaitkan dengan masalah buah pinggang.

Bagaimana resveratrol membantu mengurangkan keradangan dan tekanan oksidatif pada penyakit buah pinggang

Resveratrol dalam banyak kajian telah menunjukkan kesan yang baik termasuk:

  • Berperanan sebagai anti radang
  • Membantu meningkatkan pengeluaran enzim antioksidan.

** Namun, perlu diingatkan disini, Vivix TIDAK membantu merawat masalah buah pinggang, tetapi pengambilan Vivix adalah antara IKHTIAR TERBAIK untuk menjaga kesihatan buah pinggang kita. ROSAKNYA TIADA BERGANTI.

Cepat-cepat hubungi Jida di 013-6691930 hari ini. Jangan sampai tahap kesihatan anda dan orang yang anda sayang menjadi semakin teruk pula. Menyesal kemudian tiada gunanya.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 123 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Vivix Berjaya Membantu Masalah Buah Pinggang Kotor Dan Sukar Buang Air Besar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!