Berpantang Dengan Set Shaklee

Selain daripada mengamalkan jamu semasa berpantang, ramai juga yang memilih untuk berpantang dengan vitamin moden seperti Set Berpantang Shaklee. Nak badan cergas semasa berpantang, tentulah ibu-ibu semua kena memilih yang terbaik seperti Set Berpantang Shaklee ini.

set berpantang shaklee

Berikut Jida kongsikan di sini dua testimoni ibu berpantang yang telah mengamalkan Set Shaklee sepanjang berpantang.

Testimoni #1 – Tak nampak seperti muka tengah berpantang

testimoni set berpantang

Rasa heran pula ya bila kita nampak ibu yang tengah berpantang ni muka kemain berseri. Tak de lah seperti rupa orang berpantang yang pucat lesi, penat, tak cukup tidur dan sebagainya tu. Apa yang wanita ni ambil ?

Saya ambil Vivix 15 hari pertama dengan double dose. The rest maintain seperti biasa ESP, Vitalea, Sr Vitamin C, Ostematrix, Omega dan Lecithin.

Tu gambar masa hari ke – 41 kalau tak silap.

Testimoni #2 – Tidak Penat Sewaktu Berpantang, Walau Tidur Cuma 2 Jam.

testimoni set berpantang

Seperti yang Jida pernah tulis dalam entri sebelum ini, ibu yang berpantang biasanya tidak dapat tidur dengan cukup seperti sebelumnya kerana bayi yang baru lahir belum lagi dapat menyesuaikan diri dengan waktu tidur ibunya. Oleh itu, bagaimana nak dapatkan tenaga yang secukupnya bila tidur pun hanya 2 jam?

Saya amalkan full set Pantang Shaklee jugak. Baru hari ke-10 stok susu dah nak dekat 25 botol (1 botol 4 oz). Tu hasil perahan untuk 5 hari je. Itu pun curi-curi pam bila anak tido je. Badan memang tak penat sangat. Rasa bertenaga walaupun tidur 2 jam je waktu malam. 

Alhamdulillah, kedua-dua ibu ini telah mendapat manfaat yang baik dari mengamalkan Set Berpantang Shaklee. Nak tahu lebih lanjut mengenai produk apa yang terdapat dalam set ini, bolek klik pada pautan dibawah ini.

>> Set Berpantang Shaklee Sesuai Untuk Ibu Lepas Bersalin.

Atau, hubungi Jida terus dengan mendail nombor yang tertera.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 19 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!