Berpantang Dengan Vivix, Badan Cergas Dan Luka Cepat Baik

Hari pertama bersalin, badan ibu biasanya berada dalam keadaan yang sangat lemah. Banyak tenaga yang digunakan semasa proses bersalinkan bayi. Dan biasanya, dalam minggu pertama berpantang, wajah ibu kelihatan pucat dan tidak bermaya.

Bagaimana ibu-ibu boleh menjaga bayi yang baru lahir sekiranya diri sendiri pun tidak terurus. Oleh sebab itulah, ibu-ibu yang baru bersalin kena menjaga pemakanan dan diri sebaiknya semasa berpantangKalau boleh, anda sangatlah digalakkan untuk mengambil makanan tambahan untuk membantu proses penyembuhan dan pemulihan tenaga selepas bersalin. Antaranya adalah seperti Set Berpantang dan Vivix.

Dalam artikel terdahulu Jida ada berkongsi tips yang berguna untuk memilih Set Berpantang yang sesuai selepas bersalin. Infonya anda boleh baca di sini —- > Panduan Untuk Memilih Set Berpantang Yang Sesuai.

berpantang dengan vivix luka cepat sembuh

Bagaimana pula Vivix dapat membantu ibu-ibu yang baru lepas bersalin.

1. Membantu penyembuhan

Vivix adalah sumber anti-oksidan dan mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi membantu dalam penyembuhan luka pembedahan ibu-ibu.

2. Membaiki Sel

Vivix juga membantu dalam membaiki sel-sel hingga ke peringkat DNA lagi. Ia akan menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat dan panjang jangka hayatnya. Jadi, luka kita yang kita tak nampak tu akan cepat sembuh dengan Vivix.

3. Memberi Tenaga Pada Ibu

Dalam kandungan Vivix juga, terdapat penjana tenaga yang dipanggil Mitochondria. Mitochondria membantu memberi tenaga yang ibu-ibu perlukan semasa berpantang. Sebab itulah ibu yang ambil Vivix semasa berpantang ni cepat sihat dan bertenaga!

4. Bonus : Awet Muda

Disebabkan Vivix ni membantu dalam melambatkan proses penuaan dalam badan kita, ibu berpantang yang mempunyai kulit kusam dan tak bermaya, menjadi bertambah cantik berseri. Orang yang tengok pun tak percaya yang ibu baru lepas bersalin dan masih lagi berpantang.

Jemput tonton video testimoni daripada Puan Nur Shuhaida yang telah mengambil Vivix semasa berpantang anak kedua.

Testimoni 1 :

Testimoni 2 : Vivix pilihan berpantang Ceaserean.

tesrimoni vivix berpantang

Jadi kalau ada di antara ibu-ibu yang bakal berpantang nanti, bolehlah standby Vivix ni lebih awal. Tak kisah la samaada anda bersalin normal atau pembedahan, semuanya boleh ambil Vivix. Bukan sahaja luka pembedahan atau luka dalaman cepat sembuh, badan juga akan rasa lebih sihat dan bertenaga.

Berminat untuk dapatkan Vivix? Hubungi Jida di talian 013-6691930 sekarang. Konsultasi eksklusif akan diberikan istimewa pada pelanggan Jida.

Untuk info, anda juga boleh membuat pembelian secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63
Klik Sini

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 264 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!