Bersin Teruk Setiap Kali Bangun Pagi, Set Resdung Shaklee Boleh Membantu

Setiap kali bangun pagi wajib lah bersin berkali-kali, bukan sikit-sikit bersin, sampai keluar habis air mata dan hingus. Malah, ada yang kronik sampai keluar darah dari hidung akibat teruknya bersin.

bersin teruk resdung

Takkan nak selamanya begitu, sehari dua bolehlah tahan. Kalau bertahun-tahun pun masih sama, takkan nak dibiarkan sahaja. Takut jadi makin melarat dan teruk pula nanti.

Suplemen semulajadi, ikhtiar masalah resdung.

Dalam istilah perubatan, penyakit resdung dikenali dengan nama sinusitis. Masyarakat lazimnya menganggap penyakit ini adalah penyakit yang tidak berbahaya walaupun hakikatnya jika dibiarkan menjadi kronik ia boleh menyebabkan komplikasi kepada otak dan membawa maut!

Jika anda adalah salah seorang dari mereka yang mengalami masalah Resdung, cubalah berikhtiar dengan Set Resdung Shaklee.

set resdung shaklee

Bukan sahaja orang tua, malah remaja, pelajar sekolah, mak-mak dan sesiapa sahaja boleh terkena penyakit resdung. Malah, pernah juga ada di kalangan orang yang Jida kenal satu keluarga ada masalah resdung. Kasihan.

Oleh itu, suka Jida cadangkan Set Resdung ini untuk membantu anda.

Kenapa Set Resdung Shaklee disyorkan untuk merawat masalah resdung anda?

Kelebihan yang ada pada Alfalfa Complex

Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis). Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.

Kelebihan yang ada pada B Complex

Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan. Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka. Membantu dalam membina protein dalam tubuh.

Kelebihan yang ada pada Vitamin C

Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit. Mempercepat proses penyembuhan tisu tubuh. Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

Antara testimoni pengguna yang berpuas hati selepas menggunakan Set Resdung Shaklee

Testimoni 1 – Tiada lagi masalah resdung kronik

560803_639823502707951_1347080876_n

 

Assalam. kali ni nak share tentang alfalfa pulak..saya memang alergik dengan seafood serta resdung, tapi favourite sgt2 dgn sotong..kalau nak makan sotong jugak terpaksa ambil pil untuk redakan gatal2 pada muka dan badan, bercampur dengan bersin tidak henti2..tapi sekarang, dah tak payah risau kalau makan seafood ..sbb dah ada ALFALFA..sudah 3 minggu makan ALFALFA mmg kesan ketara..2 hari lepas makan seafood, tapi hari ni baru perasan smlm takde pun rasa tak boleh tidur sbb gtl2..takde dah bersin yan terlalu kerap sampai tak selesa langsung pada hidung..hehe..Alhamdulilah..nikmat Allah dapat juga dirasai dengan sempurna..Masalah keputihan pun Alhamdulilah beransur OK . Makan Vit E dan Vit C utk kulit dan kulit dah cantik. Sekarang makan Alfalfa untuk kesihatan dalaman dan semakin menunjukkan tanda positif..SHAKLEE is THE BEST…-Noor Aishah Mohd Ikhwan

 Testimoni 2 –  Akhirnya boleh bernafas dengan lancar

resdung hilang dengan set resdung shaklee
Dulu, asal bangun pagi je, konfem saya bersin tak berhenti..pernah saya bersin sampai darah keluar dari hidung..boleh dikatakan saya mengalami resdung yang agak teruk la.. siap hidung dan muka gatal2 lagi. Jerawat takyah habaq laa..maleh nak ingat balik.hahaha…

Nak tahu apa yang saya guna untuk atasi resdung saya? Saya guna set resdung Shaklee Vitamin C, B COmplex & Alfalfa Complex. Selepas 10 tahun baru rasa boleh bernafas dengan segar & lancar. Alhamdulillah sangat kan.Kenapalah dari dulu tak kenal benda alah ni. – Hani Nadhirah

Testimoni 3 – Mampu pulih dari resdung dengan Set Resdung Shaklee

TESTI SET RESDUNG

Saya mempunyai masalah resdung yang agak kronik..tetapi..selepas saya mengambil set resdung daripada Shaklee..Alhamdulillah..ia berkesan dengan izin Allah..so, saya tak perlu menggaru hidung saya dengan garfu lagi :p – Asyraf Alias.

Alhamdulilah, mereka semua berpuas hati dengan Set Resdung Shaklee. Bagaimana dengan anda?

Sehingga bila anda hendak bersabar dengan masalah ini. Sekiranya dibiarkan, mungkin masalah atau penyakit lain pula yang muncul. Nauzubillah. Jadi, jangan berlengah lagi untuk mendapatkan Set Resdung Shaklee dengan menghubungi saya hari ini.

Dan, sekiranya anda ingin membuat pembelian Set Resdung Shaklee secara online, boleh lah Klik Sini atau tekan ikon dibawah ini.

Order-Sekarang-300x63

Jadi, apa tunggu lagi, cepat-cepat dapatkan Set Resdung anda dengan menghubungi nombor di bawah.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

013-6691930 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 35 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!