Bila Sembelit dan Jarang Membuang, Herbalax Membantu

Beberapa hari ni, tak tahulah kenapa. Rasa resah je bila tak dapat membuang. Hari ni dah hari keempat, tapi takde juga tanda-tanda itu. Dah serupa ibu mengandung yang terlebih due dah rupanya.

Bila susah hendak membuang atau sembelit, rasa peritnya tiada siapa boleh tolong kan. Tapi kalau sudah selamat dikeluarkan, lega macam alam ini aku yang punya ?

Susah hati tau kalau susah hendak membuang. Boleh berpinar biji mata. Rasa sebu je perut. Nak makan banyak pun rasa tak best sebab perut macam penuh je.

Takkan tidak pernah alami kot? Tengok tu, kalau susah hendak membuang, berfikir dua tiga kali hendak masuk toilet bukan?

Atasi masalah sukar membuang itu dengan HERBLAX. Herb-Lax menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut bagi
menolong proses semulajadi badan terhadap sistem perkumuhan yang teratur.

Herblax
Malam ni anda ambil 3 biji, esok pagi inshaAllah lega..tak perlu nak ‘dating’ lama2 di dalam tandas.?

Nak dapatkan Herblax anda, hubungi Jida sekarang.

Pengedar Vitamin Anda ?
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)
013-6691930

(Visited 33 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!