Bisa Di Kaki Akibat Gout Hilang Setelah Amalkan Ini

Rasa sakit, bisa-bisa pada kaki yang ada masalah gout memang sangat menyakitkan. Bila kesakitan tersebut menyerang, pesakit tersebut terpaksa mencari alternatif untuk mengurangkan rasa sakit yang dialami dan lama kelamaan penggunaan ubat tahan sakit sudah menjadi kebiasaan pula. Dan, tanpa mereka sedari perbuatan mereka iaitu selalu mengambil ubat tahan sakit, akan memberi kesan jangka masa pula pada sistem tubuh badan mereka.

Apakah cara lain selain daripada mengambil ubat tahan sakit apabila dikesan mempunyai masalah gout?

Individu yang mengalami gout biasanya dinasihatkan untuk menjaga pemakanan seharian dan mengelak dari makan makanan tertentu agar masalah gout dapat dielakkan. Selain itu, mereka juga akan dibekalkan dengan ubat-ubatan untuk mengurangkan keradangan. Ini kerana, pada kebiasaannya, apabila seseorang itu ada gout, penyakit itu boleh datang secara berulang kali. Tanpa rawatan yang sepatutnya, gout boleh menyebabkan kemudaratan pada diri.

Tak Nak La Bergantung Pada Ubat Selamanya ?

Ya, seperti kita sedia maklum kesan ubat apabila diambil dalam tempoh yang lama dan kerap pula diambil boleh memberi kesan yang tidak baik pada sistem tubuh badan. Cadangan Jida, amalkanlah pengambilan Vivix dalam kehidupan sehari-hari agar kesihatan lebih terjaga.

penawar gout dengan vivix

Bagaimana Vivix dapat membantu menurunkan paras urik dalam darah?

Seperti yang kita sedia maklum, Vivix bertindak melalui 4 cara iaitu :

  1. Memperbaiki DNA
  2. Mengurangkan inflamasi
  3. Meningkatkan penghasilan tenaga
  4. Mengelakkan pengumpulan protein AGE (Advanced Glycation End Product)

Vivix bertindak dengan memperbaiki kesemua kerosakan pada sel darah dengan menstabilkan kandungan asid urik ke tahap yang normal. Setelah itu, ia akan  memperbaiki sel-sel yang telah membengkak dan sakit itu supaya kembali menjadi sel yang sihat.

Menakjubkan, bukan? Itulah keistimewaan Vivix!

Malah, sudah ramai yang telah mencuba dan mendapat manfaat daripada mengamalkannya. Lihat sahaja testimoni yang ada di bawah ini.

Testimoni 1 : Gout dah tak datang selepas amalkan Vivix dan jaga pemakanan.

testimoni gout vivix shaklee

Testimoni 2 : Bisa-bisa di kaki dah tiada

testimoni gout vivix produk

Mak Ayu dah bertahun ada gout. Kaki dan jari tangan bengkak, berjalan pun tak boleh. Bila dia amalkan Vivix, akhirnya ada perubahan sedikit. Kakinya yang dulu bisa-bisa dan rasa seperti mencucuk dah tiada.

Alhamdulilah, syukur mereka ditemukan dengan Vivix, Tonik yang mengandungi 1001 khasiat buat pengamalnya. Walaupun begitu, semua yang berlaku adalah dengan izin Allah jua.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos rawatan berulang alik ke hospital, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, anda bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda rasa anda kerap kena gout dan sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi gout anda dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan pula dah terbaring sampai tidak boleh bangun baru nak cari penawar. Takut menyesal pula nanti.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada butang “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 196 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “Bisa Di Kaki Akibat Gout Hilang Setelah Amalkan Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!