Cara Atasi Kencing Manis Elak Kaki Kena Potong

Bagi individu yang ada masalah kencing manis, memang sangat merisaukan apabila terjadinya luka di bahagian kaki kerana dikhuatiri luka tersebut lambat sembuh. Apabila luka lambat sembuh dan menjadi semakin teruk (mengikut pandangan doktor), risiko untuk bahagian yang berkenaan dipotong adalah tinggi. Oleh sebab itulah, ikhtiar untuk mengawal paras gula agar proses penyembuhan dapat berlaku lebih cepat adalah perlu dicari segera sekiranya keadaan ini berlaku.

Di bawah ini adalah suplemen yang sesuai diambil oleh individu yang ada kencing manis untuk membantu mengawal paras gula.

Bagaimana Vivix  dapat Membantu Pesakit Diabetes ?

vivixKajian mendapati, dengan pengambilan Resveratrol yang merupakan kandungan utama dalam Vivix, ia mampu membantu meningkatkan tenaga sel, merendahkan kandungan gula dalam darah, berfungsi anti-keradangan, anti oksida yang tinggi, membantu mencegah cancer dan juga membantu dalam pengawalan berat badan.

Vivix juga terbukti membantu memulihkan kerosakan DNA dan melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End Product) yang mengganggu keutuhan sel.

Testimoni Masalah Kencing Manis Dan Luka Lambat Sembuh.

Testimoni ini telah dikongsikan oleh Puan Manja Scha berdasarkan pengalaman yang berlaku pada bapa mertuanya sendiri.

cara nak elak kaki kena potong

Testimoni Penuh

Kisahnya,bapa mertua ni ada penyakit kencing manis. Tahap gula yg tinggi. Tapi tak pernah nak berpantang makan dan.sebagainya.Nak dijadikan cerita,satu haritu dia buat kerja2 dekat luar rumah. Kaki terpijak paku berkarat. Kaki jadi luka dan tak baik2. Bernanah dan berdarah berterusan keluar. Jadi nak solat pun susah. Kesian dgn.keadaan kaki dia yg tak baik2 tu…dan takut kena potong. Akhirnya akk perkenalkan vivix pada abah.mula2 memang susah nak ambik. Rasa macam tak percaya. Semasa ada promo vivix,dia beli dan join member. Bila 1-2 botolminum,dia rasa badan ada panas2 dan gatal2 tapi tetap teruskan. Bila dah ambik sehingga 5botol..doktor sahkan abah dah tak perlu insulin. Kaki pun bertambah baik dan luka semakin kering dan tak bernanah lg. Bila abah teruskan pengambilan vivix yg ke 6 botol,keadaan dia semakin baik dan dah boleh solat dan berjalan.seperti.sediakala.
Dengan pengambilan 2kali.sehari abah dah boleh berjalan dengan baik.
Alhamdulillah.

===================

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Kalau boleh, tiada siapa yang nak sakit. Namun, syukur sangat pada Allah, kerana bapa mertua beliau semakin pulih.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membawa ibu bapa anda berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu mengatasi masalah diabetes mereka, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, anda bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan Ogos ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol (Twin Pack)

Jika anda ingin menghadiahkan sebotol Vivix untuk ibu bapa anda dan menjadikan hari-hari tua mereka lebih bermakna, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai  kena potong jari atau kaki. Masa tu, menyesal pun sudah tiada gunanya lagi.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada butang “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Sebarang pertanyaan atau order bolehlah dibuat dengan menghubungi nombor Jida dibawah ini.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

klik wasap shaklee

>>Terus ke Whatsapp

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Untuk mendapatkan PRODUK SHAKLEE dengan HARGA AHLI –> KLIK SINI

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 19 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!