Cara Berhenti Merokok Yang Mudah Dan Menyihatkan

Azam tahun ni katanya nak berhenti merokok. Tapi dari hari ke hari makin tak berkurang juga hisap rokok. Jadi, bila agaknya tu baru dapat berhenti rokok?

Pernahkah anda terfikir kenapa anda perlu sangat-sangat untuk berhenti merokok. Kalau tak pernah, cuba anda buat sekejap kira-kira ini berdasarkan pengambilan rokok anda setiap hari.

Setiap hari berapa bungkus rokok habis. Lepas tu darab dengan sebulan atau 30 hari. Lepas tu darab lagi dengan harga sekotak rokok. Berapakah jumlah yang anda dapat ?

Itu dari segi kewangan. Dari segi kesihatan? Bukan takat diri sendiri, anak isteri yang hari-hari hidu asap rokok tu pun boleh dapat penyakit juga.

Bagi pihak isteri pula, tentu mereka pun dalam dilema bila suami mereka ni kuat sangat merokok. Dalam hati rasa nak tegur suami tapi takut dia terasa hati pula. Tapi dalam masa yang sama kesihatan diri sendiri dan anak-anak harus juga dilindungi.

Wahai perokok, sayangilah diri dan keluarga. Carilah Ikhtiar Untuk Berhenti Merokok.

Realitinya memang bukan mudah nak berhenti. Jida tahu tu, sebab tulah di sini Jida nak cadangkan satu cara untuk membantu anda supaya dapat berhenti merokok. Caranya adalah dengan mengamalkan supplemen Vivix.

cara berhenti merokok yang mudah dan menyihatkan

Kalau sebelum ini Jida ada kongsikan mengenai kebaikan dan keistimewaan Vivix serta bagaimana Vivix bertindak untuk mengatasi masalah ketagihan merokok. Kali ini Jida ingin berkongsi pula dengan anda semua testimoni-testimoni pengguna yang telah berjaya berhenti merokok setelah berikhtiar dengan Vivix.

Testimoni 1 : [ Video ] Kisah Perokok  Tegar Berjaya Berhenti Merokok Setelah Mengamalkan Vivix

Jemput tonton video testimoni daripada Encik Uzir yang telah mula merokok sejak dari berumur 14 tahun lagi.

Testimoni 2 : Tiada WithDrawal Symptom, Tubuh Lebih Sihat.

FB_IMG_1457801207627Kini suami saya bukan lagi seorang perokok

Sabar berdoa. Berusaha.

Berikan sokongan dan tidak putus asa beri semangat..

Alhamdulillah kini suami saya  bebas dari asap rokok tanpa menghadapi withdrawal symptom. Fizikal dia lebih sihat…Wajahnya makin kacak..he3..

Memang tak nafikan. VIVIX bantu dia utk lepas dari rantai rokok. Tiada keinginan pada rokok..

Syukur

Teramat bahagia dalam hati seorang isteri.

Testimoni 3 : Berjaya berhenti merokok dengan Vivix

FB_IMG_1457801195955Rehana Nurul Amin –  Suami saya dah berhenti merokok. Ambil vivix tak smp sebulan. My adik ipar pulak dah reduce smoke lps amik vivix.

Noorzulaidah Abdul Kadir –  Suami saya dulu mmg  susah  nak berhenti merokok. Setiap tahun ada azamnya nak berhenti tpi hanya cakap jer. Last tahn lps saya ada bagi vivix, suami minum jer. Dia tanya ni vitamin ape sedap jer. Sampai sehari 2x minum. Bila time nak merokok hanya separuh je hisap. Dia kata rokok apa ni pahit semacam jer. Last rokok ada separuh kotak dia buang jer. Dah tak beli dah alhamdulillah.

Zaharati Akmal Abdul Rashid – Alhamdulillah..suami za pn smoking sebelum ni..lps mnum vivix dah tak smoking lg..katanya rokok rasa pahit

Alhamdulillah, memang ramai yang ingin berhenti merokok ataupun melihat insan tersayang tidak lagi merokok. Atas asbab mengamalkan Vivix mereka sudah mula menunjukkan reaksi positif. Syukur kepada Allah atas izin-Nya.

Bagaimanakah Vivix dapat membantu perokok ?

1. Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin tiada, rasa ketagih mencari nikotin pun hilang.

2. Orang merokok ada satu ‘feeling’ bila dia hisap rokok. Oleh sebab itulah, bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam  dan seolah kena panggil-panggil je utk hisap rokok balik supaya dapat tu ‘feeling’ . Vivix pula menukarkan ‘feeling syiok’  perokok berkenaan menjadi sebaliknya (ada yang rasa rokok jadi tawar!), jadi bila dia minum Vivix, dia tidak rasa terpanggil hendak merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdrawal ni ada yang teruk-teruk juga. Sebab tu ramai orang yg berhenti merokok tiba-tiba, dia boleh kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tidak biasa (tiada sumber nikotin).

Hebatkan manfaat dan khasiat Vivix?

Kalau anda dah bersedia, hubungi Jida di talian 013-6691930 hari ni juga!

Untuk pembelian secara online Vivix, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 71 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Cara Berhenti Merokok Yang Mudah Dan Menyihatkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!