Cara Hilangkan Parut Dan Rasa Gatal Chicken Pox

Penyakit chicken pox ni kalau tak kena masa kecil, mungkin akan dapat masa dah dewasa. Even lepas dah beranak pinak sekalipun, kalau nak kena jangkit tetap akan kena. Malah, pengalaman Jida sendiri kena chicken pox selepas SPM. Masa tu belajar dekat Matrikulasi. Dah kira dewasa la kan masa tu. Sedih.

Alkisahnya, ada roomate Jida yang baru kena chicken pox. Dah dia elok sembuh dari penyakit tu, Jida pulak yang dapat. Dan guess what? Lepas Jida dah OK, budak depan bilik pulak yang jangkit. Haa…jangan tak tau, berjangkit-jangkitan tau penyakit ni.

Bagaimana Cara Hilangkan Parut Dan Rasa Gatal Akibat Chicken Pox?

cara hilang parut dan gatal chicken pox

Tapi jangan risau, sekiranya ada di antara korang yang kena jangkitan chicken pox macam Jida dulu. Sila bertenang. Jangan risau takut tinggal parut ke apa. InshaAllah, takkan ada tinggal parut yang ketara sekiranya korang ambik produk yang sama macam Puan Nur Hidayah ambik ni.

Testimoni 1 : Wanita tercantik untuk suaminya.

Alhamdulilah. Daripada muka bercapuk, parut sana sini. Akhirnya semua parut hilang dan masalah kulit Puan Nur Hidayah settle..

Testimoni seterusnya pula adalah kisah Puan Normasliha yang juga mendapat masalah kulit yang teruk akibat Chicken Pox.

Testimoni 2 : Parut Chicken Pox Hilang Setelah Amalkan Ini

cara hilang parut chicken pox

Derita PARUT Chicken Pox – Normasliha Ismail
========
Perkongsian dari saya sendiri. Sepanjang hidup xpernah kena chicken pox. Tapi penghujung tahun 2012 saya berjangkit chicken pox dari bayi saya (baru 3M) umur 27thn baru kena.
.
Habis seluruh muka & badan naik chicken pox. Dia punya merenyam ya Allah..dahsyat sgt. Geleng kepala tgk diri sendiri..tapi menangis ya Allah bila tgk baby sy yg kecik tu pun sama teruk chicken pox dia dgn saya.
.
Dapat 2 minggu MC lepas hantar pic ni kat bos. Dia pun seram. Takut berjangkit ke staff lain.
.
Masuk keje semua staff yg xtahu sy kena chicken pox tanya kenapa muka tiba2 byk jerawat. Malu tu tuhan je tau…😔😔😔
.
Ikhtiar saya time tu amik ESP + Vita-C Shaklee. Itu je pun yg mampu dan berbaloi lagipun time tu saya menyusukan baby saya. Kebetulan ESP sgt2 membantu dlm penyusuan. Kira 2 in 1 la.
.
Supplemen ni bukan bertindak secara drastik mcm produk lain. Untuk mengantikan sel2 atau kulit yg rosak/mati amik masa. Sekurang2nya 3 bulan. Jgn mudah putus asa.
.
Alhamdulillah…berkat konsisten parut chicken pox semakin HILANG (skrg xde lgsg). Yang ajaibnya kulit wajah pulak semakin CERAH. Dan yang paling UTAMA sekali, kali ni dpt fully breastfeed baby setahun lebih…😍
.
Dari konsisten dah tukar jadi pengguna SETIA. Sampai skrg xtinggal ESP + Vita-C Shaklee tau. Siap top up set hamil Shaklee lagi sbb preggy anak ke 3.

Cun melecun dah kan. Daripada muka penuh kesan chicken pox, akhirnya licin, cerah berseri dengan mengamalkan beberapa produk Shaklee.

Best sangat.

Sekiranya anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai Set Hilangkan Parut Chicken Pox Shaklee yang mereka berdua amalkan. Terus sahaja hubungi Jida(013-6691930) untuk info.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

Untuk pembelian Set Hilangkan Parut Chicken Pox menggunakan kad kredit/ kad debit, anda boleh menekan ikon dibawah ini.

beli sekarang

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 91 times, 28 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!