Cara Mengatasi Kebas Tangan, Sakit Badan Yang Kerap

Kerap kali juga ada prospek yang menghubungi dan menceritakan masalah kesihatan mereka yang semakin hari semakin menjadi-jadi. Daripada rasa kebas-kebas tangan yang biasa, bila dibiarkan lebih lama-lama makin teruk pula jadinya. Daripada tangan masih lagi boleh buat kerja hinggalah dah tak boleh nak angkat tangan pula jadinya bila di biarkan tanpa pencegahan.

Kadang-kadang tanda-tanda sebegini merupakan salah satu petanda yang kesihatan badan kita mula merosot sedikit demi sedikit. Sebab pengalaman begini pernah dialami oleh mak Jida sendiri dan tanda-tanda tersebut sebenarnya simptom yang mak alami sebelum terkena strok 8 tahun lepas. Jadi, Jida sangat takut bila ada yang mengadu mereka kerap rasa kebas-kebas pada anggota badan, rasa lesu yang amat dan sebagainya. Pengalaman mak sendiri masih terbayang-bayang hingga kini.

masalah kebas tanganCegahlah dari penyakit berbahaya dengan mengamalkan Vivix.

Vivix™  – Merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™  – mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix kandungan resveratrol

1. Lobak Ungu

Kajian yang dilakukan di Universiti Queensland, menunjukkan bahawa jus lobak ungu dapat menurunkan tekanan darah, menstabilkan gula dalam darah, dan membantu dalam memerangi penyakit hati dan jantung.

2. Anggur Muscadine

Bukan sebarang anggur. Sebiji buah anggur adalah sebesar bola golf. Dan berharga dalam Rm100++ sebiji. Mahal kan?

3. Elderberry Eropah

Elderberry ni kalau dalam keluarga beri dikira sebagai buah beri premium high  class. Ianya bukan sebarang buah beri kerana ianya tinggi dalam kandungan polifenol.

4. Polygonum Cuspidatum

Akarnya kaya dengan kandungan resveratrol. Digunakan sebagai ubat tradisional untuk merawat rambut beruban di Negara China & Jepun selama lebih 100 tahun. Potensi polifenol semulajadinya adalah untuk menyokong diet yang sihat dan mampu memberi kesan positif kepada penuuan sel yang sihat.

VIVIX juga sesuai diambil oleh mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :-

Jangan biarkan masalah kesihatan mengganggu rutin harian anda.

Jemput baca testimoni daripada pengguna yang telah mengamalkan Vivix.

masalah kebas tangan

masalah kebas tangan

masalah kebas tangan

Alhamdulillah, asbab Vivix dan dengan izin Allah, badan yang lemah kembali bertenaga.

Sekiranya anda juga mempunyai masalah kesihatan seperti di atas, Jida sangat mencadangkan anda untuk mengamalkan Vivix setiap hari. Jangan biarkan perkara ini berlanjutan terlalu lama kerana kita khuatir akan menyebabkan penyakit lain pula.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada butang “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 164 times, 6 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!