Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee, Banyak Kelebihannya

Senang sangat sebenarnya nak jadi ahli Shaklee. Tak ada syarat membebankan dan nombor keahlian juga boleh diperolehi dengan mudah sekiranya anda ingin menyertai.

Perlu ke saya menjual bila dah join. Tak reti la nak bisnes-bisnes ni?

Ini soalan yang kerap kali di tanya bila di ajak jadi ahli. Ramai sebenarnya yang berminat nak join tapi takut kalau-kalau kena paksa menjual pula.

Sebenarnya, jadi ahli Shaklee tidak semestinya kena jual produk. Jadi ahli untuk kegunaan sendiri pun boleh juga. Tiada masalah.Walaupun Shaklee ini adalah bisnes MLM(Multi Level Marketing), tapi ia tak pernah meletakkan syarat yang membebankan para ahlinya.

Jemput baca perkongsian Jida mengenai CARA BAGAIMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE DAN KELEBIHANNYA.

cara nak daftar ahli shaklee

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee

Terdapat banyak kelebihan sekiranya anda mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tidak kisah samaada anda hanya join untuk makan sendiri ataupun bertujuan untuk berbisnes, anda layak memperolehi manfaat di bawah ini

Diskaun harga – anda dapat membeli produk Shaklee dengan diskaun 15-20% lebih murah dari harga pasaran.

“KENAPA NAK BAYAR LEBIH KALAU BOLEH JIMAT DENGAN HARGA AHLI?”

Dan sekiranya mata pembelian dan point anda adalah mencukupi syarat yang diberikan oleh pihak Shaklee, kelebihan berikut akan menjadi milik anda.

Bonus dalam bentuk cash – bonus akan diberikan setiap 15hb. Sejak daripada tahun pertama Jida join sehinggalah hari ni, Shaklee tidak pernah terlewat dari membayar bonus ahlinya, malah kadang-kadang lagi awal pun ada.

Bonus kereta – Bagi yang serius , anda akan menikmati bonus kereta bila anda mencapai target tertentu.

Percutian VVIP 5 Star – Ditaja sepenuhnya oleh Shaklee, bawak duit untuk shopping je. Bagi muslim, anda berpeluang menunaikan umrah dengan pakej VVIP.

Apa kelebihan berdaftar dengan Jida?

Istimewa bagi anda yang berada di dalam group Jida, anda tidak akan berseorangan. Sebaik sahaja anda didaftarkan di bawah kumpulan Jida, anda berhak untuk mendapat keistimewaan berikut.

♥ Tunjuk ajar dan bimbingan akan diberikan secara percuma

aktiviti shaklee Jida
bersama upline yang tidak pernah lokek berkongsi ilmu.

♥ Tips marketing , cara Jida menjana income sampingan, info perniagaaan akan diberikan kepada anda secara percuma.

♥ Anda akan diberi access ke dalam 3 group FB dan Telegram tertutup yang membincangkan tentang bisnes, customer dan produk detail dengan PERCUMA.

Sesi Team Building bersama ahli kumpulan.

♥ Cara bagaimana menggunakan FB dengan cara yang betul. Semuanya akan diberikan PERCUMA, janji anda benar-benar serius untuk Berjaya.

♥ Anda juga akan dibimbing sehingga berjaya melalui seminar yang dianjurkan (tiada paksaan untuk menghadirinya kerana semuanya terletak pada anda sendiri).

aktiviti shaklee Jida1
Sesi coaching secara santai

Saya Berminat! Daftarkan saya sekarang.

Jangan risau, Jida akan guide anda.

1. Klik Borang Maklumat Diri ini.

2. Buat pembayaran sebanyak yang tertera pada borang tersebut.

3. Maklumkan pada Jida dengan mesej atau whatsapp bukti pembayaran pada 013-6691930.

4. Jida akan aktifkan ID anda dalam tempoh 24 jam.

5. Siap! Anda akan dapat memberkit samaada melalui pos atau COD.

Buku memberkit shaklee_0
Memberkit istimewa untuk mereka yang berdaftar secara sah dengan Shaklee

Saya dengar ada FREE MEMBERSHIP ? Betul ke?

Ya. Betul tu. Ada 2 cara sebenarnya anda boleh daftar menjadi ahli Shaklee iaitu samaada anda:-

  • Buat bayaran pendaftaran ahli Shaklee sebanyak RM75 (harga termasuk postage).
  • ATAU anda boleh membeli mana-mana kombinasi produk Shaklee melebihi 200 mata iaitu lebih kurang RM700+

Senangkan? Yuran nak daftar ahli pun tak mahal mana, malah dapat pula product guide dan memberkit yang cantik itu. Bestkan. Tak perlu labur puluh-puluh ribu dan simpan stok bertimbun-timbun dirumah.

Jadi, apa lagi? Cepat-cepat kontek Jida untuk dapatkan keistimewaan sebagai ahli Shaklee hari ni. Pasti tak menyesal.

 

cara join shaklee_0

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut bolehlah dibuat dengan menghubungi nombor Jida dibawah ini.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

klik wasap shaklee

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 116 times, 3 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!