Cara Pembelian Produk Youth Skincare

Dah beberapa puluh kali cerita YOUTH skincare ni lalu lalang di newsfeed anda. Sekejap ada info dan keistimewaan YOUTH yang terpapar. Tak berapa lama kemudian ada pula cerita pasal betapa eksklusifnya ramuan YOUTH ni. Pendek kata, semua info anda dah ada, dah teruja sangat dah ni nak dapatkannya. Tapi, bagaimana caranya anda boleh membuat pembelian YOUTH skincare ni?

cara pembelian

Okay, untuk entri kali ini Jida nak terangkan langkah demi langkah yang boleh anda lakukan untuk membantu anda membuat pembelian.

CARA PERTAMA : Membuat sendiri pembelian melalui sistem esell.

Menggunakan cara pertama ini anda boleh membuat pembelian sendiri secara online tanpa perlu menghubungi pengedar Youth anda( yours truly : Jida ).

1. Klik Link ini >> Web Rasmi Pembelian Online Youth Skincare.

Atau tekan gambar di bawah ini.

bagaimana nak beli youth-01

2. Tekan butang ‘Agree’

3. Pastikan pilihan produk. Tekan butang ‘Checkout’ untuk meneruskan pembayaran.

4. Anda memilih sama ada ingin menggunakan kredit/debit card anda untuk tujuan pembayaran.

5. Urusan selesai dan tunggulah sehingga barang anda sampai ke rumah.

CARA KEDUA : Beli melalui pengedar.

1. Anda boleh membuat urusan pembelian dengan menghubungi nombor 013-6691930.

2. Buat pembayaran pada akaun nombor yang Jida berikan.

3. Hantar maklumat penghantaran dan Jida akan uruskan proses penghantaran set skincare YOUTH anda ke alamat yang diberikan.

Begitu sahaja caranya, mudah je kan. Tapi kalau anda masih keliru dengan penerangan yang Jida berikan, jangan segan-segan untuk menghubungi nombor di bawah ini. Jida sentiasa setia untuk membantu.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 23 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!