Carotomax Vitamin Untuk Mata Yang Sihat

Bila bercakap tentang kesihatan mata, berapa ramai daripada kita yang peka dengan penjagaan panca indera ini. Semakin bertambah usia semakin menurun keupayaan mata untuk melihat dengan lebih jelas.

Pengambilan supplemen seperti Carotomax dapat mengatasi masalah mata anda.

carotomax
Terdiri daripada Enam Karotenoid Terbaik

CAROTOMAX merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeaxanthin yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap.

Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja.

CAROTOMAX menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:

­čîŞMemelihara kesihatan yang baik.
­čîŞMembantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan
pertumbuhan tisu.
­čîŞ Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput lendir.

Testimoni dibawah adalah merupakan testimoni pengguna yang mengamalkan Carotomax.

Testimoni 1

Testimoni carotomax rabun kuran

Assalamu’alaikum semua. Nak share sikit. ?

Tahun lepas kena pakai cermin mata – power kanan 200, kiri 250. Mula makan Carotomax akhir tahun lepas. Cermin mata lama-lama jadi blur, so tak pakai haha (memang jarang pakai sangat pun actually). Bulan ini check mata, power dah jadi 75 for both eyes! Alhamdulillah syukurrr sangat. Thank you Allah. Thank you Shaklee! :’)

Testimoni 2 :

testimoni-carotomax

Alhamdulillah, tak sangka percubaan pertama cari supplement utk mata ayah akhirnya berjaya. Ayah ada brain tumor yg effect mata kanannya. Dr cakap lepas scan & MRI 2 minggu lepas mata kanan ayah dah takde harapan  lagi untuk melihat, tapi aku nekad nak bagi ayah makan carotomax ni. Baru2 ni ayah cakap dia dah boleh nmpk semula walaupun kabur..

Alhamdulillah..alhamdulillah..Pegi scan lagi baru2 ni Dr pun tak percaya. Alhamdulillah..sekarang tinggal nak keluarkan nanah je dari dalam kepala…Mak dan adik pun dah start amik carotomax untuk masalah rabun dorang. Alhamdulillah hepi sgt..Thanks SHAKLEE beri sinar baru untuk ayahku..!!

Testimoni 3 :

testimoni rabun_carotomax

Pg td bgun tdo tgk jam dinding..eh2 asal senang je tgk jam nmpk clear je…sllu nye samar2..Mule2ingatkan terlupa buka lens sblm tido smlm…

Tgk2 lens ada dalam bekas..

Then baru teringat, CAROTOMAX…!!

Yes dia punya keje kot…

Bru seminggu lebih ambik tu pun kdg2 skip sebab terlupa…

Pastu g tgok kat TV tgk tgk dari jarak yg selalu saya tgok..yes.more clear!!

Ya Allah, bestnya..tak sabar nak check tahap rabunku ini…hrp2 blh terus improve n kalau blh dah xnk pakai lens.

Alhamdulilah..saya memang berusaha nak baiki rabun..thats why saya ambik carotomax ni..

Jom sapa nak cuba baiki masalah mata. Jomlah kita amalkan carotomax ni.

# saya tak nak pakai lens selamanya #

Alhamdulillah, sekiranya anda juga mengalami masalah seperti mereka. Mari lah berikhtiar dengan Carotomax. Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi Jida di talian 013-6691930.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 103 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!