Cinch Energy Tea Mix – Teh Cerah Mata Tambah Tenaga

Sesetengah orang ni ada yang jenis tak boleh minum teh (alah  dengan teh). Bila minum je serta merta angin satu badan senak perut. Lagi-lagi kalau teh sejuk. Mulalah sakit-sakit badan.

cinch tea mix

Tapi dengan teh ni.. superrr best! Siap boleh keluar angin berdesup-desup lagi ?. Pastu berpeluh-peluh pula tu. Sebab itu, paling best minum teh ni sebelum workout. Lencun!!

Cinch Energy Tea bukan sekadar air teh yang sedap tetapi adalah produk yang terbaik untuk menaikkan metabolisme badan anda, ia bukan sahaja utk meningkatkan metabolisme malah untuk menggalakkan tenaga secara semulajadi dan memberi tenaga sepanjang hari (energy booster).

Bagi yang dalam proses nak dapatkan berat badan ideal, wajib ambik teh ni sebab ianya telah dikaji secara meluas dan terbukti berkesan untuk meningkatkan kadar metabolisme badan! Ada kajian ye bukan suka suki over claim.

Teh ni adalah campuran TEH PUTIH, MERAH DAN HIJAU MATCHA (teh hijau premium yg biasa digunakan untuk majlis keramaian di Jepun).

Nak tahu lebih lanjut mengenai fungsi ekstrak yang ada dalam Cinch Energy Tea, bolehlah klik sini.

Cinch energy tea mix

Selain itu, nak bawak ke mana-mana pun senang sebab dia sepeket-sepeket terus, jadi simpan je kat poket beg tu nak guna, koyak dan tuang air. Settle!!

Bagi yang nak memandu jarak jauh pun sesuai ambik. Memang ‘cerah’ la biji mata. Kalau dulu korang berenti minum kopi masa ngantuk, sekarang ni boleh lah korang bertukar pada Cinch Energy Tea pulak ye.

Anda berminat nak cuba Cinch Energy Tea Mix ? Whatsapp Jida sekarang di 013-6691930. Insha allah, konsultasi eksklusif akan diberikan pada pelanggan-pelanggan Jida.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 107 times, 3 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Cinch Energy Tea Mix – Teh Cerah Mata Tambah Tenaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!