Khasiat dan Kelebihan Cinch Shake Mix Shaklee, Perut Buncit Tiada, Berat Turun

Ini antara produk favourite saya pada masa saya berusaha untuk kuruskan badan. Memang enak sangat rasanya. Biasanya saya jadikan Cinch sebagai minuman ketika bersarapan dan juga minum petang. Memang boleh kenyang untuk saya. Dan beratpun turun 4kg ketika itu. Syukur Alhamdulillah. Kalau rasa badan terlalu gemuk dan tak nak badan menggeleber sana sini lepas kurus, memang saya recommendkan sangat ambik ini.Cinch Shake dapat membantu anda memelihara otot penting serta membuat anda sentiasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.

cinch shake mix shaklee
3 Pilihan Lazat Cinch Shake Mix Shaklee

Apa Itu Cinch Shake Mix ?

Cinch Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati disamping mengurangkan berat badan.

Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, dan ini seterusnya boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.

Kebaikan Cinch Shake Mix 

  •  Rasa seakan pemanis mulut dengan khasiat penuh satu hidangan
  •  Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot di saat mengurangkan berat badan. Takde la kulit jadi menggelebeh bila berat dah turun.
  •  Mengandungi 24gram protein dalam setiap hidangan bagi rasa kenyang dan puas.
  •  Kandungan serat yang tinggi , 6 gram dalam setiap sajian .
  •  Nilai glisemik yang rendah untuk mengekalkan paras gula yang normal dalam darah dan mengekalkan tenaga.
  •  Memberi 35% atau lebih nilai harian bagi 21 jenis vitamin dan mineral penting.
  •  Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan.
  •  Genetik soya yang tidak diubahsuai. (bukan GMO).

Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee

  • Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak
  • Membakar lemak yang tidak diingini
  • Mengurangkan inci yang tidak diingini
  • Makanan segera untuk mereka yang aktif
  • Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang
  • Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  • Diperkaya dengan leucine untuk memelihara otot
  • Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan

Pagi-pagi sarapan dengan Cinch pun dah cukup. Tak perlu nak cari sarapan yang berat-berat sebelum pergi kerja. Simple je kan?

KENAPA BERKESAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN?

  • Formulanya mengekalkan jisim otot tanpa lemak
  • Berat anda turun KERANA kehilangan lemak BUKAN dengan JISIM OTOT sekali DIPERKASA DENGAN LEUCINE .
  • Cinch Shaklee mengawal rasa lapar Memberi tenaga walaupun berdiet (perlu makan tetapi dengan diet menu yang sihat).
  • Menyokong proses metabolisma tubuh
  • Memberi kepuasan kepada pengguna.
  • Terdapat tiga pilihan untuk anda : Cinch Vanilla, Café Latte atau Chocolate.

SIAPA YANG MEMERLUKAN?

  • Lelaki dan perempuan yang berumur 12 tahun ke atas yang mempunyai masalah menurunkan berat badan
  • Mereka yang inginkan indeks BMI yang ideal terutama pasukan keselamatan yang perlu memastikan kecergasan mereka berada pada tahap maksimum
  • Cinch Shake juga boleh diambil oleh pesakit diabetes kerana indek glisemiknya adalah rendah bagi mengekalkan paras gula dalam darah
  • Ibu mengandung dan menyusukan bayi adalah tidak digalakkan mengambilnya cinch shake mix ini.

Testimoni-testimoni pengguna yang dah berjaya turunkan berat badan dengan mengamalkan Cinch Shake Mix ini.

testimoni cinch1
Sebulan Dah turun 5 KG !
testimoni cinch2
Sesuai untuk yang susah turun berat badan
testimoni cinch3
Seminggu turun 1 Kg, Minuman dan Makanan Manis Jadi Kurang.
testimoni cinch4
Kesan yang cepat ( Bergantung pada individu ).

Nak kurus dengan sihat dan fit? Dapatkan Cinch Shake Mix Shaklee sekarang. Tentu ada yang terkejut lihat perubahan anda nanti.

Ruzidah Abdullah 

website : www.ruzidah.com

FB : RUZIDAH ABDULLAH

KONSULTASI BERTERUSAN & PERCUMA UNTUK PELANGGAN SAYA

COD sekitar Banting/Dengkil/Sepang

POS ke seluruh Malaysia.

 KLIK LIKE Di Fanpage Saya : Kedai Vitamin Banting untuk INFO PERCUMA

(Visited 346 times, 5 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!