Contoh Hantaran Kahwin Untuk Pengantin Perempuan

Antara pilihan barangan yang biasanya diletakkan di atas dulang hantaran untuk pihak perempuan adalah seperti set kecantikan muka. Masa Jida kahwin dulu pun ada juga set kecantikan diri yang suami hadiahkan. Tapi, dah lupa pulak jenama apa. Almaklumlah, dah jadi pengantin lama. Begitulah.

Yang pasti, bagi anda yang bakal bergelar raja sehari. Apakata cepat-cepat grab set Youth Skincare ni sementara promo sedang berlangsung. Dah la cantik buat sebagai hantaran. Bila dah guna, kulit jadi sihat, cantik dan awet muda. Berbaloii sangat kan kalau dijadikan hantaran pada bakal isteri.

YOUTH adalah rangkaian produk Shaklee yang dibangunkan secara KLINIKAL oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa tau. Youth ada 8 paten dan ia dijamin bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya. Ia selamat dan sesuai digunakan oleh semua jenis kulit.

100% wanita yang cuba YOUTH dapati kulit mereka improved dalam masa 7 hari dan kulit jadi 10 tahun lebih muda. Best ke besttt? Cepat-cepat grab tau. Pilih hanya yang semulajadi, selamat dan berkesan.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 131 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!