Cucian Pinggan Mangkuk Lebih Bersih dengan Dish Wash Concentrate

Sejak-sejak kulit di telapak tangan habis mengelupas setelah mengguna satu brand pencuci pinggan tu. Jida sekarang lebih selesa bertukar kepada Dish Wash Shaklee pula. Masih teringat lagi masa kejadian kulit tangan menggelupas, kawan satu pejabat pun boleh perasan dan menegur kenapa tangan Jida nampak teruk sangat.

Sehari dua sebelum menggelupas tu, Jida perasan kedua-dua belah tangan Jida macam gatal-gatal. Mula-mula tak de la syak apa-apa. Apabila dah 2-3 kali guna pencuci yang sama semasa mencuci pinggan dan effectnya menyebabkan alahan pada tangan. Terus stop dah tak nak guna.

Kenapa Jida memilih Dish Wash Shaklee ni?

Perkara paling utama tentulah sebab bahan-bahannya bebas  kimia dan dapat mengelakkan alahan pada kulit Jida. Takdelah lagi kulit tangan menggelupas bak ‘raksasa’ (ini Dayana yang cakap). Sampai hati.. Haha..

Kelebihan-kelebihan Dish Wash Shaklee

  • Lembut pada tangan
  • Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Tahan lama kerana kepekatannya.
  • Menjadikan pinggan bersih berkilau.
  • Hanya beberapa titisan dapat mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki.

hand dish wash shaklee

INFO PENTING !

Tahukah Anda? Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate. Kedua-dua kandungan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

Syukur, Alhamdulillah. Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan tersebut mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Perbezaan Shaklee berbanding Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk yang Lain.

Selamat

  • Tidak Bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya.

Berkesan

  • Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak.
  • Buih sabun yang lebih tahan lama.

Mesra Alam

  • Ramuan semulajadi yang dieksrak daripada jagung dan kelapa.
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat.
  • Bungkusan boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk system septik dan pembentungan.

Selain daripada Jida, Puan Salwa Salleh juga memilih Dish Wash Shaklee sebagai produk pencuci pinggan mangkuk di rumah beliau. Kenapa dia sangat menyukai dan mempercayai Dish Wash ini? Saksikan real testimoni daripada Puan Salwa Salleh sendiri. 

Puan Salwa memang bijak membuat pilihan. Produk yang berkualiti tentu sahaja memberikan kepuasan kepada para pelanggannya. Insha Allah…

Anda juga mesti dapatkan satu hari ini. Untuk kelengkapan di dapur anda utamakanlah yang selamat dan semulajadi kerana daripada situ jugalah kita dapat mengawal kesihatan dan keselamatan di dalam rumah tangga kita. Pupuk kesedaran anda mengenai produk semulajadi dan selamat bersama-sama kami hari ini. Hubungi Jida di talian 013-6691930 untuk mendapatkan makumat lanjut.

Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee ? Hubungi saya terus melalui :-

SIGNATURE RUZIDAH COM-SMALL

FB : RUZIDAH ABDULLAH

KONSULTASI BERTERUSAN & PERCUMA UNTUK PELANGGAN SAYA

COD sekitar Banting & Dengkil

POS ke seluruh Malaysia.

KLIK LIKE Di Fanpage Saya Kedai Vitamin Banting/Dengkil/Sepang untuk INFO PERCUMA

(Visited 71 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!