Haid Kembali Lancar Dan Teratur Setelah Ambil GLA Complex

Beberapa hari lepas, masuk wasap dari seorang gadis muda yang risau dek masalah period nya yang tak datang seperti biasa bulan lepas. Nak kata mengandung, katanya belum berkahwin lagi. Hampir-hampir dia mahu ke klinik sebab terlalu risau tapi saya nasihatkannya tunggu dulu sebab belum sampai sebulan pun tak datang period bulan tu. Baru seminggu lebih. Ada kemungkinan ‘dia’ datang lambat sikit. Itu biasalah, tak selalu period ni datang ngam-ngam kan?

Biasanya kalau ada customer yang periodnya datang tak menentu. Kadang ada, pastu berbulan kemudian menghilang, baru dapat saya cadangkan supaya ambil GLA Complex ni sebagai ikhtiar.

Ikhtiar yang boleh dilakukan untuk mengatasi masalah kitaran haid tidak teratur.

Bagi wanita yang mempunyai permasalahan seperti ini, anda disyorkan supaya mencuba supplemen seperti GLA Complex untuk mengimbangi semula hormon agar rahim dapat mengeluarkan darah haid.

GLA Shaklee diekstrak dari Borage yang ditanam secara organik dan mengandungi GLA semulajadi yang sangat pekat dalam bentuk yang mudah terserap.

Berikut adalah beberapa testimoni pengguna yang telah mengamalkan GLA Complex secara teratur.

Testimoni 1 : Datang Haid Secara Teratur.

period tak teratur

Testimoni 2 : Haid Kembali Lancar Setelah Setahun Lebih Tidak Teratur

Assalamualaikum Puan Zaleha..Saya nak bagitau ni..period saya dah datang..suka sgt2 ni…, yelah sebelum ni asyik risau klo period tak datang-datang..memang berkesan makan GLA ni..terbaik..thanks ye.

Testimoni 3 : Haid Kembali Lancar Setelah Cuba GLA.

Alhamdulillah, period saya kembali normal dan 3 hari lepas, saya telah dikejutkan berita yg saya hamil 6++ minggu..

Jika anda rasa anda ingin sihat, bebas dari masalah haid tidak teratur atau sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi masalah tersebut dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Lega rasanya bila dapat temui penawar ke atas permasalahan yang sering mengganggu kehidupan seorang perempuan. Serius bukan sesuatu yang menyenangkan hati dan perasaan bila aturan bulanan haid kita tak lancar seperti biasa.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee ini, boleh hubungi nombor yang tertera di bawah. Terima Kasih

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

beli sekarang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 45 times, 5 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!