Harga Vitamin E Shaklee, Setanding dengan Khasiatnya.

Vitamin E Complex Shaklee. Ramai yang cari dan nak beli tapi belum sempat Jida bagi harga sudah cakap mahal ??

Ok, mari Jida cerita.

Ini Vitamin E Shaklee.

Vitamin e shaklee

Selalu orang beli untuk pudarkan parut jerawat di muka dan ada yang beli untuk hadiahkan kepada suami sebab katanya Vitamin Cinta, ia juga vitamin Kesuburan buat suami ?. Vitamin E bagus juga untuk jantung sebab dia kuatkan saluran jantung.

Harganya cuma RM157.94
sebotol untuk 120biji.
Sehari makan sebiji je, so tahan dalam 4 bulan. Maknanya, sehari kosnya cuma 1.31 sen gittew.

Mahal? ?
Korang yakin? ??

Cuba korang check di farmasi sana, Vitamin E memang mahal-mahal, itu pun belum tentu lengkap dengan minyak esktrak biji anggur dan selenium, belum lagi 100% natural. Yang bukan natural pun mahal, ni pula natural dan mampu milik.

Vitamin e shaklee

Jadi, jangan terus setkan di minda produk Shaklee ni mahal ya sebab setiap apa yang masuk ke dalam perut anda tu semuanya “hasil” ciptaan Saintis yang diiktiraf dan bukannya dibuat sembarangan tanpa ujikaji atau kelulusan. Setiap produk Shaklee mengambil masa bertahun-tahun sebelum dipasarkan agar kualiti yang dikeluarkan adalah setanding dengan wang yang dibayar oleh pengguna.

Jadi, pilihan tentunya ditangan anda. Kalau anda nak lihat siapa artis antarabangsa yang ambil Vitamin E Shaklee, meh klik sini. Bukan calang-calang artis tau.

Jangan ragu-ragu lagi dan jadilah pengguna bijak. Kalau tanya Jida, tentu sekali Jida pilih vitamin yang semulajadi dan proven by Science. ☺️☺️

Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut mengenai Vitamin E Shaklee, jangan segan-segan untuk menghubungi Jida di talian 013-6691930 ya. Nak call boleh, whatsapp pun boleh.

Dan, sekiranya anda ingin membuat pembelian Vitamin E secara online, boleh lah Klik Sini atau tekan ikon dibawah ini.

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 1,380 times, 16 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!