Harga Vivix Shaklee Februari 2017

Promosi Vivix bulan lepas memang menyebabkan ‘tsunami’ lah di buatnya. Terdapat beberapa cawangan Shaklee yang kehabisan stok dek kerana terlalu ramai yang memborong.

Walaupun promosi tersebut telah tamat, Shaklee tetap menawarkan sesuatu yang istimewa sekiranya anda membuat pembelian pada bulan ini.

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. TAPI…

Sekiranya anda membuat pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. FREE 2 Paper Bag
  4. Cash Back/ Bonus ±RM36 yang akan dibayar bulan berikutnya.
  5. Tambah RM10.60 untuk mendapatkan sebiji mug Shaklee yang cantik.

Harga vivix shaklee 2017

Anda juga boleh klik link di bawah untuk membaca entri Jida yang terdahulu.

Best kan offer yang Shaklee bagi bulan ni. Siap boleh dapat jadi member secara percuma lagi.

Tak nak lah jadi member? Nanti nak kena menjual dan cari orang pulak? 

Jangan risau, jadi ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah bila beli produk Shaklee. Selain itu, anda juga akan mendapat consultation seumur hidup daripada saya.

Jika anda ingin menghadiahkan sebotol Vivix untuk ibu bapa anda atau orang yang anda sayang dan menjadikan hari-hari mereka lebih bermakna, inilah masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai kesihatan mereka menjadi bertambah teruk pula. Masa tu, menyesal pun sudah tiada gunanya lagi.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada butang “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

Untuk pembelian Vivix dengan menggunakan kad kredit/ kad debit, anda boleh menekan ikon dibawah ini.

beli sekarang

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 1,366 times, 6 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!