Hasil Setelah 11 Bulan Ambil Set Kulit Cantik Shaklee

Bila ambil suplemen, jangan terus berharap kulit anda akan terus jadi cantik dengan cepat. Anda sendiri mesti konsisten amalkan suplemen yang diambil sebelum dapat hasilnya.

Untuk kesan yang optimum berikan tempoh 2-5 bulan untuk rasakan perbezaaan yang positif. Tindak balas setiap orang mungkin berbeza dengan kita. Sebab itulah setiap kali ada orang yang bertanya Jida berapa lama masa yang diambil untuk kulit jadi lebih cantik, Jida tidak dapat berikan jawapan yang tetap. Sebab setiap individu itu berbeza…

Jika kita baru pertama kali nak amalkan pengambilan vitamin berilah masa untuk badan kita bertindak balas. Sabar jika anda inginkan cara yang selamat dan berkesan. Jangan pula terus tak nak dan simpan dalam almari je vitamin-vitamin yang dah dibeli sebab seminggu dua belum nampak hasil lagi. Lebih baik lambat tetapi selamat, daripada cepat tapi merbahaya.

Setelah 11 bulan ambil Set Kecantikan Kulit Shaklee, akhirnya dah nampak hasil.

Testimoni

Apa yang sis ni ambik untuk dapat hasil seperti di atas?

Antara 3 item yang sis ini guna ialah seperti ESP, Vitamin E dan Vitamin C.

Kelebihan dan Keistimewaan ESP, Vitamin C dan Vitamin E

Manfaat ESP ni khasiatnya adalah untuk mempertingkat fungsi hormon wanita. Ramuan yang terdapat di dalam ESP ini terdiri dari kacang soya NON GMO. Kacang soya adalah tumbuhan yang kaya dengan isoflavon yang berfungsi sama dengan fungsi hormon wanita.

Vitamin C pula merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Kolagen sangat penting utk awet muda

Manakala Vitamin E menjadikan anda tampak lebih muda, melindungi kulit daripada sinaran UV, kedutan dan jeragat dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas serta pencemaran alam sekitar.

Banyak lagi manfaat yang boleh diperolehi sebenarnya tapi kalau anda nak tahu lebih lanjut boleh hubungi Jida di talian berikut.

Pengedar Vitamin Anda ?
013.6691930
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)

(Visited 164 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!