Hasilnya Setelah Mengambil Shaklee Selama Lebih 20 Tahun

Selepas tiga tahun Jida mengenali Shaklee, Jida sangat bersyukur kerana dapat mengamalkannya. Insha Allah Jida akan sentiasa konsisten mengamalkannya demi kesihatan di masa hadapan.

Lagipun, sudah banyak Shaklee Effect yang Jida pernah nampak dan dengar sendiri daripada pengguna yang mengamalkannya. Salah satunya adalah seperti kisah Mary dan kembar beliau.

Walaupun pengguna ini bukan orang Malaysia, tetapi Jida ingin sekali berkongsi cerita Mary ini untuk anda semua.

Kembar mary shaklee

Kembar seiras, Testimoni & Perbezaan Pengguna setia Shaklee

Berikut adalah testimoni dan bukti manfaat jangka panjang bagi mereka yang mengambil produk Shaklee.

Cerita ini telah diberitahu sebelum Shaklee keluar dengan dua produk paling laris – Vitalizer(cuma terdapat di US) dan Anti-penuaan Vivix. Bolehkah anda bayangkan testimoni yang akan dibuktikan dalam tempoh 20 tahun akan datang selepas mengambil produk-produk ini? Saya gembira bahawa saya (dan kakak saya Laura) kedua-dua pengguna Shaklee yang setia.

Mary Anderson dari Evansville, Indiana telah menjadi pengguna tetap seluruh barisan produk Shaklee selama lebih 20 tahun. Kakak Mary jarang menggunakan produk Shaklee, sebaliknya Laura lebih suka menggunakan produk yang dibuat oleh syarikat-syarikat lain.

Walaupun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama, Mary mempunyai lebih banyak tenaga, rasa lebih sihat, kelihatan lebih muda dan cergas berbanding kakak kembarnya yang bukan pengguna setia produk Shaklee .

Mary seorang wanita yang mempunyai tenaga tanpa had pada umur 69. Beliau begitu aktif dengan aktiviti di gereja, melakukan banyak kerja sukarela dan Presiden Pertubuhan Wanita Republikan tempatan. Semua orang berfikir ibu kepada empat anak dan nenek kepada enam remaja berumur kurang daripada 69 tahun!

Wow, satu kisah yang luar biasa! Ini hanyalah satu lagi sebab mengapa Shaklee menjadi # 1 Syarikat pemakanan semulajadi di Amerika Syarikat. 

Rujukan : Sumber

Keputusan Mary tempoh hari telah menentukan siapa Mary hari ini!

Pengambilan suplemen bukan sahaja melibatkan vitamin dan mineral, tetapi juga pengambilan antioksida untuk menentang unsur-unsur radikal bebas dalam badan yang berpotensi menyuburkan sel barah.

Jom pilih suplemen yang selamat, semulajadi dan berkesan bermula hari ini. Hubungi saya untuk dapatkan suplemen anda.

Jida adalah pengedar Shaklee sekitar Banting dan Dengkil. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan apa-apa produk secara Cash on Delivery, boleh hubungi Jida di talian 013-6691930.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 160 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Hasilnya Setelah Mengambil Shaklee Selama Lebih 20 Tahun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!