Idea Kemas Almari Supaya Tersusun Dan Mudah Ambil

Idea supaya barang-barang di dalam almari anda tak nampak bersepah sangat. Masa cuti public ni boleh luangkan satu hari untuk mengemas ya? Barulah tak serabut nak cari barang.

idea kemas tuala
Boleh letak tanda siapa punya
idea kemas
kalau dah banyak sangat, susun je macam ni
idea kemas shawl
Tak tau dah mana nak simpan shawls, gantung je macam ni. Jimat space.
idea kemas jeans
Sedap mata memandang
idea kemas cekak
Cekak rambut pun tersusun cantik
idea kemas mitten
Senang nak cari.
idea kemas tshirt
idea kemas t-shirt
idea kemas seluar dalam
Oops..penting ni. Beli satu compartment macam ni. Teratur je.
idea kemas purse
Takde dah lah berselerak sana sini.

Ini hanya lah idea untuk inspirasi anda mengemas almari agak tersusun. Tapi kalau anda ada idea yang lebih best. Jom kongsikan diruangan komen di bawah. Boleh juga kita cuba buat dirumah.

(Visited 77 times, 6 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

2 thoughts on “Idea Kemas Almari Supaya Tersusun Dan Mudah Ambil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!