Ikhtiar Bila Anak Demam Atau Selsema

Pandai ye sekarang. DEMAM or batuk je. IBU nak ubat shaklee. Kalau dulu mesti kena bawa pergi klinik terus kalau demam anak-anak semakin teruk. Sekarang ni, ibu ada alternatif baru sekiranya anak mengalami demam. Yang pasti sekiranya anda mencuba cara ini, anak akan bertambah sihat dan ibu pun happy.

Alternatif camne yang Jida nak bagitau ni?

Inilah dia ‘ubat shaklee’ yang boleh menjadi pilihan ibu-ibu sekiranya anak demam. Sesetengah anak kadang-kadang takut dan tak nak sekiranya kita nak bawa diaorang ke klinik ketika. Maka, daripada kita bagi panadol, lagi elok kalau kita siap sediakan sekotak Nutriferon di rumah.

Nutriferon IBARAT PERISAI untuk badan kita…kerana ia :-

Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari dan..

❤ Ianya merupakan interferon semulajadi dan kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh.

Anak kecil ini pun begitu seronok apabila di beri Nutriferon.

Nutriferon untuk demam

Anak kalau demam/panas sikit2 or batuk memang akan mintak ‘ubat shaklee’…tunjuk ubat klinik tak nak dia…walhal dulu sblm kenal shaklee memang mintak ubat klinik. Mula2 bagi memang payah juga nk terima…bila kita mkn n buat2 mcm sedap..dia pn nk try..last2 selalu mintak.

Testimoni nutriferon demam

Semalam Muqri tengah tido..tetiba dia terjaga dan gigil badan ..terus selimutkan dia..

X lama lepas tue dia terjaga lagi…baru tergerak nak pegang badan dia..panas..test suhu tgk2 dah 39°C…

Ambil kain basah..lap2 badan n kepala dia. Pastu gerak suh makan nutriferon…dengar nutriferon cepat jek dia celik..memang vitamin feberet…

Alhamdullilah..pagi tadi kebah dah demamnya…selsema jek lagi tue…nanti bagi lagi Nutriferon n omegaguard..-Nur Salwa Ishak

Testimoni kulit kayap kering

Kayap Kering

Meh nak share testimoni.

Aritu anak yang sulung kena kayap. Bawa pergi klinik tapi doktor cakap untuk kanak² tiada ubat oral, hanya boleh bagi ubat sapu. Pergi 3 buah klinik. Semua doktor cakap benda yang sama, tiada ubat oral. Tapi doktor suggest suh bagi supplement yg blh boost imun badan dia sbb virus herpes ni akan menyerang bila sistem imun rendah. Terus teringat Nutriferon. Sy bg nutriferon  add on skali vitalea for kids, chew c dan mealshakes..

Alhamdulillah seminggu lps tu, terus kering kayap.

Syukur Alhamdulillah, semuanya serasi dengan Nutriferon. Saat badan anak-anak lemah diserang demam dan selsema, inshaallah, Nutriferon dapat membantu.

Nak tau lebih lanjut ? Hubungi sahaja Jida di talian 013-6691930 (call/sms/wsap/telegram) ~ semua boleh ?.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Pengedar Vitamin Anda ?
013.6691930
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)

(Visited 77 times, 3 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Ikhtiar Bila Anak Demam Atau Selsema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!