Jangan tua sebelum usia, panduan awet muda plus kesihatan

Sehingga kini, makin banyak produk ‘anti-aging’ yang muncul bak ‘cendawan tumbuh selepas hujan’ dalam pasaran. Pelbagai pilihan jenama yang ada, menggunakan artis sebagai strategi untuk memasarkan produk dan menarik minat pelanggan. Namun, sebagai seorang pengguna yang bijak, anda perlu membuat sedikit kajian sebelum membuat keputusan untuk memilih produk anti penuaan yang berada di pasaran. Jangan mudah terpengaruh dengan iklan yang di paparkan tanpa usul periksa.

Bagaimana proses penuaan terjadi?

Proses penuaan berlaku secara semulajadi dalam kehidupan seorang manusia. Proses ini merupakan proses yang berhubungan dengan umur seseorang. Manusia mengalami perubahan sesuai dengan bertambahnya umur seseorang tersebut. Semakin bertambah umur semakin berkurang fungsi-fungsi organ tubuh. Namun begitu, di zaman penuh dengan pencemaran ini, proses penuaan berlaku dengan begitu pantas, dan memberi kesan bukan saja pada penampilan, malah kesihatan secara amnya!

Pelbagai penyakit yang berpunca dari proses penuaan, dan boleh melanda orang-orang muda yang mengalami penuaan sebelum usia. Penyakit seperti darah tinggi, penyakit jantung, Parkinson, katarak, malah penyakit nyanyuk mudah sangat menyerang.

proses penuaan

Oleh itu amat penting untuk kita menjaga keremajaan sel, agar terus sentiasa sihat, sekurang-kurangnya tidak dikata TUA sebelum masanya.

Keistimewaan Vivix Shaklee dalam membantu anda agar kelihatan 10 tahun lebih muda.

Saintis Shaklee menghabiskan bertahun-tahun kajian tentang fenomena ini. Akhirnya, setelah percubaan demi percubaan dilakukan, maka terhasillah Vivix Shaklee, supplemen yang mengandungi kombinasi resevratrol dan phytonutrient. Sumber resevratrol dan phytonutrient ini adalah dari anggur muscadine, sejenis anggur yang jarang ditemui dan terbaik kerana ianya tumbuh secara semulajadi dalam cuaca yang ekstrem. Menurut saintis, semakin anggur itu terdedah kepada cuaca yang ekstrem, semakin tinggi penghasilan resevratolnya.

anggur muscadine
Anggur muscadine

Ia telah melalui ujian klinikal yang ketat dan hasilnya telah membuktikan ianya memperlahankan proses penuaan sel dari 4 aspek berikut:

  1. Mengoptimumkan potensi sel-sel tubuh.
  2. Membaikpulih sel-sel tubuh.
  3. Mempertingkat tenaga sel-sel tubuh.
  4. Mempertingkat sistem pertahanan sel-sel tubuh.

Apa yang istimewa sangat Vivix ini selain daripada yang di atas?

  • Semulajadi! Bebas dari pewarna tiruan, perasa, pemanis dan pengawet.
  • Ramuan yang digunakan berpotensi lebih 10 kali dari resevratrol biasa dan hanya bertujuan untuk memperlahankan penuaan sel.
  • Mengandungi lebih dari 15 polyphenol termasuk ellagitannins iaitu antioksidan semulajadi!
  • Vivix telah dipatenkan khas eksklusif hanya untuk Shaklee!
    Credit : Sumber

Testimoni 1 :  Walau berstatus ibu anak 4, kulit wajah lebih cerah, bersih dan fresh dari sebelumnya.

vivix-awet-mudaCerita Puan Rosemawati :

‘Bila dah beranak dua sempat lagi nak jaga muka nak jaga badan…kire boleh urus diri lagi..
Masuk anak 3 dah huru hara sikit..memang kulit takde masalah sangat takde jerawat cuma jelas terlihat kulit tu dah nampak tua dari usia kan dan agak kusam.

Alhamdulillah lepas ber’Vivix’ sepanjang tempoh berpantang masa bersalin anak ke-4..Nampak perubahan kulit..kulit lebih cerah dari sebelum..nampak lebih bersih & lebih fresh..

Totally kesihatan mmg ohsem, berpantang sendiri..ade kene bentan urat & baik dengan vivix juga. Syukur2 pada Allah yg mengizinkan.

Moge mak-mak yang ade anak berderet-deret juga boleh dapat perubahan seperti saya.’

Testimoni 2 :  Kulit Muka Semakin Halus, Lubang Jerawat Kecut, Garis Halus Berkurang.

Testimoni vivix muda

Abby Misaha : Husband ambik Vivix gak…Woww..Kulit muka memang semakin halus, sebelum ni lubang-lubang bekas jerawat tu ketara sangat tapi, bila dah ambil vivix, lubang2 tu semakin kecut, garis2 halus kat muka pun dah berkurang, kulit lebih anjal. Jelesnya..Saya breastfeeding. Boleh buat maskerkan. Tapi, malas la pula. Huhuhu…

Testimoni 3 :  Kulit lebih ‘Moist’ dan Halus, Rambut kurang Gugur.

Testimoni vivix kulit cantik

Fazira Aziz : Dah masuk botol ke 2 Vivix. Obvious part dengan kulit saya. Moist & nampak halus je esp. kat kulit wajah. Ira juga try makan untuk rambut sebab gugur banyak. Even tak buat treatment, dah kurang gugur. hihi. Alhamdulilah. senang makan Vivix ni sebab sekali suap je untuk total wellness.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur kepada alat solek dan alat kecantikan lain, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat wajah bersih, bebas cela dan cantik, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda ingin tampil lebih muda 10 tahun dari usia sebenar, ditambah juga dengan pakej kesihatan yang baik, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan  sampai orang dah panggil awak ‘Mak cik’ baru nak cari VIVIX. =)

Untuk pembelian secara online, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 242 times, 6 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Jangan tua sebelum usia, panduan awet muda plus kesihatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!