Kebaikan dan keistimewaan Shaklee Cinch Tea

Assalamualaikum w.b.t

Seperti kopi, teh juga mempunyai peminatnya yang tersendiri. Malah, teh terdiri daripada pelbagai jenis teh dan terdapat kebaikan dan keistimewaan yang terdapat dalam teh itu sendiri. Pernah suatu ketika dahulu, teh hijau mendapat permintaan yang tinggi daripada individu yang berniat untuk menguruskan badan dan menambahkan tenaga. Pilihan teh yang sesuai untuk peminat teh adalah seperti Shaklee Cinch Energy Tea Mix. 

cinch-tea-mix-energy

Kelebihan dan Keistimewaan Shaklee Cinch Energy Tea Mix.

Shaklee Cinch Energy Tea Mix atau Teh Kurus Shaklee bukan sahaja berfungsi sebagai “metabolisma booster” tetapi berfungsi juga sebagai “energy booster

Kenapa kita susah sangat nak kurus?

Orang yang susah nak kurus ni sebab metabolisma (reaksi kimia dalam badan) dia rendah, sebab tu proses membakar lemak tu slow sangat…Sebab tu ramai dah kurus apabila minum Shaklee Cinch (Cut-Inch) Tea ni sebab dia meningkatkan kadar metabolisma seseorang dan melarutkan lemak dalam badan sebelum disingkirkan…. nampak tak macam mana Teh Kurus Shaklee ni berfungsi?

RAMUAN TEH KURUS SHAKLEE

1. TAURINA

– menggalakkan metabolisma, lebih bertenaga, melarutkan lemak, membantu menghasilkan otot tanpa lemak

2. TEH HIJAU MATCHA

– Antioksida yang sangat tinggi, energy booster, metabolisme booster, bakar kalori sehingga 4x ganda

3. EKSTRAK TEH MERAH (juga dikenali sebagai TEH HITAM)

– Antioksidan yang kuat dikenali sebagai polifenol dijumpai dalam teh merah suatu penentang kanser yang kuat. Polifenol membantu memulihkan kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Polifenol merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak

4. EKSTRAK TEH PUTIH (TEH HIJAU MUDA)

– Membakar lemak-lemak berlebihan, menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu, meningkatkan metabolisme, mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

5. EKSTRAK TEH MERAH ROOIBOS

– Tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”, melarutkan lemak, meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak, agen detox yang kuat

Siapa yang perlu ambil Cinch Tea ini?

Sesiapa sahaja yang memerlukan tenaga tambahan. Mereka yang sedang berdiet sangatlah digalakkan mengambil Cinch tea ini.

Berminat untuk dapatkan CINCH ENERGY TEA MIX ? Anda boleh hubungi saya melalui nombor yang tertera di bawah:-

CONTACT ME NOW !!!

Ruzidah Abdullah 

email : ruzidah@gmail.com

website : www.ruzidah.com

FB : RUZIDAH ABDULLAH

KONSULTASI BERTERUSAN & PERCUMA UNTUK PELANGGAN SAYA

COD sekitar Banting & Dengkil  –   POS ke seluruh Malaysia.

KLIK LIKE Di Fanpage Saya VITAONLINESHOP untuk INFO PERCUMA

(Visited 278 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!