Kelebihan Serum Youth Skincare

Salah satu diantara rutin penjagaan kecantikan yang perlu anda amalkan secara konsisten adalah dengan menyapu serum pada kulit wajah. Sesetengah orang mungkin merasa cukup sekadar cleanser, toner dan mousturizer sahaja sebagai langkah-langkah penjagaan kulit. Tapi, itu sebenarnya belum cukup lengkap untuk memastikan anda mendapat kulit yang cantik.

Apakah tujuan kita pakai serum?

Untuk apa sebenarnya serum ini? Serum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuaan. Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa. Struktur serum yang halus berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda.

Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah, serum sangat penting membantu kulit wajah anda kelihatan segar dan kekal setelah menggunakan mekap. Serum juga dipakai pada waktu pagi sebelum menyapu pelembap dan sebelum tidur. Pemakaian serum secara konsisten akan membuat wajah anda kelihatan lagi muda daripada usia sebenar.

YOUTH ACTIVATING SERUM

youth activating serum terbaik

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda menjadi lebih muda, sihat dan berseri.

Cover Youth Serum Ingredient_0
Bahan-bahan yang terdapat di dalam Youth Activating Serum

Cara-cara nak pakai Youth Activating Serum

Dipakai selepas memakai toner dan sebelum memakai moisturizer. Waktu paling baik pakai serum ni adalah pada waktu malam sebab waktu malam merupakan waktu kritikal bagi pembentukan sel kulit yang baru.

  • Tekan dan pam 1 hingga 1 1/2 ke hujung jari.
  • Sapu rata secara perlahan diseluruh muka

Teknologi canggih digunakan untuk hasilkan Youth Activating Serum dimana ia bukan sahaja membantu untuk menangani penuaan di muka, tetapi ia juga juga akan bertindak pada sel kulit.
Ini bermaksud, serum ini bukan sahaja untuk membaiki kulit kita yang rosak tetapi ia juga akan bantu mengembalikan keserian dan keanjalan kulit.

Bestkan? Semulajadi, selamat dan berkesan tentunya. Untuk order Youth Activating Serum ni boleh terus hubungi Jida di talian berikut ya.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 142 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!