Khasiat dan Keistimewaan Vivix Shaklee, Jana Kecergasan Diri

Semasa anda sihat dan masih cergas bertenaga, anda mungkin akan terlupa seketika untuk menjaga kesihatan diri. Ye lah, masa tu badan sihat. Buat kerja apa pun tiada masalah. Bayangkan, tiba-tiba pada suatu hari anda diuji dengan masalah kesihatan yang mungkin tidaklah kronik mana, tapi membuatkan anda cuma mampu berbaring, mulalah anda berkeluh kesah dan menyesal kerana tidak menjaga kesihatan sebaiknya kan?

Namun, bukanlah maksudnya orang yang terlalu menjaga kesihatan tidak pernah sakit. Mereka pun manusia juga. Tetapi, sekurang-kurangnya mereka berusaha untuk mencegah masalah atau penyakit dari datang menyerang.

Oleh kerana itulah, suka untuk saya share dengan semua pembaca mengenai khasiat dan keistimewaan Vivix yang telah di uji secara klinikal oleh saintis Shaklee yang bertauliah. Malah, produk ini juga telah mempunyai paten pending sendiri. Istimewa sangat kan?

Design-2016-03-26-22-17-32

Keistimewaan Vivix Shaklee

Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Khasiat Vivix Shaklee

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Sempena promosi Twin Pack Vivix Shaklee, suka saya nak share pengalaman Puan Miza Asyiqin mengenai tahap kesihatan ayahnya setelah mencuba Vivix pada bulan lepas .

Miza Asyiqin_testimoni Vivix

Abah saya, kesayangan saya dunia akhirat

Alhamdulilah. bulan lepas grab 1 botol vivix untuk abah saya. Abah saya mula minum Vivix hari Isnin (15/2/16). Semalam (18/2/16) saya call Abah, abah bagitau dia tak rasa letih pun bila seharian jaga kedai. Kedua tapak kaki lebih merah dari sebelum ni. Awal-awal minum abah rasa urat cekang, sakit sikit tapi dah hilang. Terus ucap Alhamdulillah, rasa bersyukur sangat bila dengar abah bagi tau macam tu. Dengar sendiri kesan vivix

Abah saya pernah accident, patah peha kanan. Kaki cepat lenguh. 2 jari macam kebas-kebas sekarang, saya nak tunggu kebas tu nak hilang tak.

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulilah. Baru berapa hari ja abah minum Vivix dah rasa kesannya. Moga abah saya lebih sihat dan lebih hensem. hihi

InsyaAllah, Vivix memang mampu memberi kesihatan yang baik buat diri kita dan insan tersayang.

Sebagai anak pastinya kita akan merasa risau apabila ibu atau bapa kita tidak sihat. Tentu saja sukar untuk mereka menjalankan rutin seharian sekiranya tubuh mereka lemah, lagi-lagi di usia emas begini. Keputusan Puan Miza untuk membeli sebotol Vivix khas buat ayahnya adalah merupakan tindakan yang bijak. Banyak manfaat yang dapat dinikmati oleh ayah Puan Miza.

Adakah anda juga ada orang yang tersayang yang mempunyai masalah yang sama? Apakata anda dapatkan sebotol untuk insan tersebut. Nak tahu berapa harganya?

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membawa ibu bapa anda berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan sahaja dapat mengatasi masalah kesihatan mereka, malah mereka juga dapat melakukan aktiviti seharian dengan lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda ingin menghadiahkan sebotol Vivix untuk ibu bapa anda dan menjadikan hari-hari tua mereka lebih bermakna, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai tahap kesihatan mereka menjadi semakin teruk pula. Menyesal kemudian tiada gunanya.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Happy Shopping!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 235 times, 3 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!