Krim Herbal Blend, Pelbagai Guna, Harga Berbaloi

Tadi baru je sorang customer yang beli 2 tiub Herbal Blend Multipurpose. Sambil-sambil beramah mesra dengan pelanggan, tanya lah juga kenapa beli sampai dua ( sibuk je kan nak tau ?). Then, katanya, satu nak letak dirumah, satu lagi nak bagi pengasuh. Oh gitu rupanya.

Herbal Blend, Krim Pelbagai Guna

Actually, krim ni bukan khas dibuat untuk kegunaan bayi sahaja. Satu keluarga boleh pakai.

Ada rosemary dalam krim serbaguna ni, bagi kesan melegakan dengan cepat dan pantas . Letak kat muka, tak berbahaya langsung. Tanpa paraben lah katakan. Nak letak kat baby dan anak kecik, lagi la takpe. Boleh sapu banyak kali.

Shaklee herbal blend
Krim serbaguna

Sebelum tidur tu, sapu dulu kat tumit kaki yang merekah. Dalam beberapa hari konsisten insha Allah, tumit merekah makin licin. Kalau ada jerawat di dahi, pun boleh sapu juga. Sejuk je rasa. Lama-lama jerawat akan kecut sendiri. Lagi, untuk ibu mengandung yang ada stretchmark tu pun boleh sapu juga di sekitar perut dan peha. Kuranglah sikit gatal-gatal akibat regangan tu kan.

Eh, best sungguh lah. So, sapa kata krim Herbal Blend ni untuk bayi je. Mak pak bayi pun boleh guna juga tau.

Rugi sapa belum dapatkan lagi krim Herbal Blend. Sediakan…

Satu kat rumah
Satu kat office
Satu kat pengasuh
Satu kat kampung
Satu dalam beg travel

Eh.. kena adalah maksudnya?

Mestilah kena ada. Nak order Herbal Blend, kontek je Jida ye? Satu tiub tak sampai RM30 pun. Berbaloi kan?

Untuk pembelian secara online Herbal Blend boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 226 times, 15 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!