Krim Malam Yang Patut Diamalkan Sebelum Tidur

Kalau dibuat survey pada wanita-wanita kat Malaysia ni, rasanya berapa ramai yang amalkan rutin sapu krim malam sebelum tidur? Cuba angkat tangan sikit nak tengok.

sapu krim malam

Ada setengah wanita merasakan tidak perlu lah nak sapu apa-apa lagi sebelum tidur. Buat apa? Nak tidur dah pun kan? Kalau siang lain lah sebab kita terdedah pada macam-macam benda seperti cahaya, habuk dan kotoran.

Sebenarnya anggapan sebegitu adalah salah, kulit wajah tetap memerlukan pengambilan nutrisi yang mencukupi untuk membantu menjaga kesihatan kulit wajah walaupun disebelah malam. Malahan, pada waktu malamlah waktu yang paling tepat untuk memberikan perawatan pada kulit wajah dengan menggunakan krim malam.

Di sebelah malam, sewaktu seluruh organ tubuh kita sedang beristirahat, saat itu lah kulit akan bekerja untuk memperbaiki masalah-masalah pada kulit wajah. Oleh sebab itulah, jangan malas-malas untuk sapu krim malam sebelum tidur.

Jadikan rutin sebelum tidur sapu krim malam ni dulu. Barulah dapat kulit yang sihat, cantik dan lembut je.

nutriwhite overnight renewal whitening cream
Nutriwhite Overnight Renewal Whitening Cream

Kelebihan Overnight Renewal Whitening Cream

  • Vitamin C aktif didalam ramuan akan mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah.
  • Kelembapan kulit dari luar kedalam insyaallah dikembalikan. Kulit nampak lebih sihat.
  • Kulit nampak lebih cerah dan radang berkurangan dengan penggunaan Scullcap.

Krim Malam Shaklee, Kenapa ramai yang sukakannya?

Berikut adalah testimoni-testimoni daripada mereka yang telah mengamalkan produk Overnight Renewal Whitening Cream.

testimoni krim malam shaklee

Wasalam..Dah guna..Alhamdulillah best sgt2..Lembut je kat muka..Bila bangun rasa segar sangat-sangat.

testimoni krim malam shaklee

Tapi, sejak guna Overnight Renewal Whitening Cream jerawat nasi dah takde. Alhamdulillah…syukur sangat.

Muka rasa lembut..Kat bawah kulit pun dah tak rasa ada biji dan jerawat nasi.

Yang paling best, parut jerawat makin pudar. Kebanyakan hampir langsung tak nampak.

testimoni krim malam shaklee

Bangun pagi pun masih rasa lembut kulit macam baru basuh.

Berminat untuk dapatkan Overnight Renewal Whitening Cream Shaklee atau produk-produk Shaklee yang lain ?

Anda boleh hubungi saya melalui nombor yang tertera di bawah:-

CONTACT ME NOW !!!

Ruzidah Abdullah 

 email : ruzidah@gmail.com

website : www.ruzidah.com

FB : RUZIDAH ABDULLAH

KONSULTASI BERTERUSAN & PERCUMA UNTUK PELANGGAN SAYA

COD sekitar Banting & Dengkil

POS ke seluruh Malaysia.

KLIK LIKE Di Fanpage Saya VITAONLINESHOP untuk INFO PERCUMA

Disclaimer

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

2 thoughts on “Krim Malam Yang Patut Diamalkan Sebelum Tidur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!