Kulit Cantik Dan Flawless Dengan Vivix Shaklee | Testimoni Vivix Untuk Antipenuaan

Kulit cantik, kulit flawless, kulit sihat, kulit bebas jeragat dan kulit cerah. Semua jenis kulit ni memang menjadi idaman wanita satu dunia. Siapa yang tak nak kulit macam tu kan. Namun, nak dapatkan kulit yang cantik haruslah dimulakan dengan penjagaan nutrisi untuk kesihatan kulit kita. Apabila sistem dalam badan kita memperolehi sumber nutrisi yang terbaik, kulit juga akan menjadi lebih cantik seperti yang kita idamkan.

vivix shaklee untuk kulit cantik_0

VIVIX VS Kulit Cantik

Vivix adalah salah satu produk antipenuaan yang mesti diambil oleh anda, wanita-wanita yang mementingkan bukan sahaja kecantikan malah juga membantu meningkatkan kualiti kesihatan. Di dalam setiap botol Vivix terdapat ramuan istimewa dimana ia akan memberi manfaat baik untuk kulit yang cantik.

Keistimewaan Vivix yang anda mesti tahu?

Vivix dapat membantu menyelesaikan masalah anda.

Bagaimana?

Ini kerana antioksida dalam reseveratrol Vivix Shaklee melambatkan kitaran dan kematian sel, melambatkan proses penuaan dan membantu meningkatkan ketahanan antioksidan untuk kulit yang lebih sihat.

Ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

Jangan lupa baca entri Jida yang terdahulu, dimana Jida ada tuliskan mengenai Kelebihan dan Keistimewaan Vivix Shaklee. Boleh Klik Sini untuk bacaan lanjut.

OK. Berbalik pada Vivix yang Jida ceritakan ni, 4 ramuan semulajadi yang terkandung di dalamnya adalah seperti  anggur muscadine, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum yang kaya ‘Resveratrol’ yang bersifat anti-oksida, melambatkan proses penuaan / anti-penuaan, anti-inflamasi dan anti kanser.

Testimoni #1 – Kulit Makin Cantik Setelah Amal Vivix.

Vivix cantik awet muda

Testimoni #2 – Kulit Makin Bersih, Dalam Masa Sama Sakit Sendi Hilang

Kulit makin cantik dgn vivix

Asalnya beli Vivix nak AWET MUDA.

Ye la umur dah meningkat anak dah ramai uolls, kene la jaga.

Hari tu pegi ofis, eh ada akak yang close ngan kita tegur eh MUKA DAH BERSIH…

Opss..baru 3-4 sudu kot ?

Wah rasa disyurga jap?

Untuk yang sentiasa berjerawat memang rasa KEMBANG kejap.

Tapi hari ni kita perasan PERGELANGAN KAKI yang selalu bunyi kriuk2 kalau kita pusingkan dah tak ada…

Alhamdulillah nikmat Vivix Allah bagi tu…Memang SUPERB!!

Testimoni #3 – Ibu dan anak dah macam adik beradik.

Vivix awet muda

Testimoni #4 – Kulit Moist dan Pori Lebih Halus. Rambut Gugur Pun Dah Kurang.

vivix kulit cantik

dah masuk botol ke 2 vivix, obvious part dengan kulit saya. moist & nampak halus je esp. kat kulit wajah. ira juga try makan utk rambut sbb gugur byk, even tak buat treatment, dah kurang gugur. hihi. alhamdulillah. senang mkn vivix ni sbb skali suap je utk total wellness. -Fazira Aziz.

Testimoni #5 : Kulit kembali licin selepas menderita jerawat

vivix kulit cantik 3

Alhamdulilah, semuanya dengan izin Allah mereka semua ni mendapat kesan yang positif. Bukan setakat dapat kulit yang lebih cantik malah dapat pula merasa nikmat kesihatan yang lebih baik.  Tak perlu nak telan macam-macam dah. Hanya sesudu kecil Vivix sahaja diperlukan setiap hari.

Jemput baca testimoni  : 20 Tahun Menghidap Diabetes, Akhirnya Pulih  dan juga, testimoni  : Tonik 1001 Khasiat Berkesan Untuk Turunkan Bacaan Gula Pesakit Kencing Manis.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membeli pelbagai jenis ubat yang diragui sumbernya, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu menjadikan kulit badan lebih cantik, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah,  bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda tengah mencari suplemen tambahan untuk kulit anda, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan tunggu lagi, fast action fast result.

Untuk pembelian secara online tanpa perlu menghubungi pengedar, boleh klik sini ya!

Order-Sekarang-300x63

Sebarang pertanyaan atau order bolehlah dibuat dengan menghubungi nombor Jida dibawah ini.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

klik wasap shaklee

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Untuk mendapatkan PRODUK SHAKLEE dengan HARGA AHLI –> KLIK SINI

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 42 times, 4 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “Kulit Cantik Dan Flawless Dengan Vivix Shaklee | Testimoni Vivix Untuk Antipenuaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!