Kulit Makin Cantik dan Sakit Sendi Hilang dengan Vivix

Bila kulit muka bermasalah, keyakinan diri boleh berkurang. Bila berada di dalam persekitaran kita bekerja dengan orang, macam-macam jenis orang yang akan kita jumpa. Ada yang ok dan ada juga yang cakap ‘tak pandang kiri kanan’.

Jangan disebabkan muka anda bermasalah, anda cuba mengelak dari bergaul dengan orang lain. Jom cari cara penyelesaiannya.

Vivix dapat membantu menyelesaikan masalah anda.

Bagaimana?

Ini kerana antioksida dalam reseveratrol Vivix Shaklee melambatkan kitaran dan kematian sel, melambatkan proses penuaan dan membantu meningkatkan ketahanan antioksidan untuk kulit yang lebih sihat.

Ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

Vivix untuk kulit cantik

Jangan lupa baca entri Jida yang terdahulu, dimana Jida ada tuliskan mengenai Kelebihan dan Keistimewaan Vivix Shaklee. Boleh Klik Sini untuk bacaan lanjut.

OK. Berbalik pada Vivix yang Jida ceritakan ni, 4 ramuan semulajadi yang terkandung di dalamnya adalah seperti  anggur muscadine, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum yang kaya ‘Resveratrol’ yang bersifat anti-oksida, melambatkan proses penuaan / anti-penuaan, anti-inflamasi dan anti kanser.

Kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Dengan mengamalkannya bukan setakat kulit badan menjadi lebih cantik malahan anda juga akan merasa lebih sihat dan bertenaga. Lihat sahaja testimoni-testimoni di bawah ini.

Testimoni 1 : Kulit Makin Bersih dan Sakit Sendi Hilang

Kulit makin cantik dgn vivix

Asalnya beli Vivix nak AWET MUDA.

Ye la umur dah meningkat anak dah ramai uolls, kene la jaga.

Hari tu pegi ofis, eh ada akak yang close ngan kita tegur eh MUKA DAH BERSIH…

Opss..baru 3-4 sudu kot ?

Wah rasa disyurga jap?

Untuk yang sentiasa berjerawat memang rasa KEMBANG kejap.

Tapi hari ni kita perasan PERGELANGAN KAKI yang selalu bunyi kriuk2 kalau kita pusingkan dah tak ada…

Alhamdulillah nikmat Vivix Allah bagi tu…Memang SUPERB!!

Alhamdulilah, Bukan setakat dapat kulit yang lebih cantik malah dapat pula merasa nikmat kesihatan yang lebih baik. Dalam satu botol Vivix ada banyak manfaatnya. Tak perlu nak telan macam-macam. Hanya sesudu kecil Vivix sahaja diperlukan setiap hari.

Jemput baca testimoni  : 20 Tahun Menghidap Diabetes, Akhirnya Pulih  dan juga, testimoni  : Tonik 1001 Khasiat Berkesan Untuk Turunkan Bacaan Gula Pesakit Kencing Manis.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membeli pelbagai jenis ubat yang diragui sumbernya, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu menjadikan kulit badan lebih cantik, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda tengah mencari suplemen tambahan untuk kulit anda, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan tunggu lagi, fast action fast result.

Untuk pembelian secara online tanpa perlu menghubungi pengedar, boleh klik sini ya!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 246 times, 10 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

7 thoughts on “Kulit Makin Cantik dan Sakit Sendi Hilang dengan Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!