Lebih Jimat Kalau Jadi Ahli Berdaftar Shaklee

Banyak kali juga lah Jida didatangi prospek yang minta harga ahli bila nak beli produk Shaklee. Ye lah, Jida faham kalau nak membeli semua nak harga murah kan? Takpe, tak salah pun tanya.

Namun begitu, harga ahli hanya layak untuk yang berdaftar sebagai ahli sahaja. Itu peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee dan pengedar yang melanggar peraturan tersebut boleh dikenakan tindakan sekiranya menjual dengan harga ahli.

Nak join ahli berdaftar Shaklee?

yuran jadi ahli shaklee

Mudah je caranya malah yurannya juga berpatutan. Dan bila anda jadi ahli, tiada orang yang akan paksa anda untuk berbisnes. Jadi, jangan risau ya. Join sahaja untuk dapat harga ahli ( diskaun serendah 20%).

Dan jika tiba-tiba anda terminat pula untuk membuat bisnes juga, pun tiada masalah. Boleh diatur semuanya.

Berikut adalah antara manfaat yang bakal anda perolehi sekiranya bersungguh-sungguh buat bisnes dan capai target tertentu.

♥ Bonus dalam bentuk cash – bonus akan diberikan setiap 15hb. Terima bonus berasingan jika anda mencapai target tertentu.

♥ Bonus kereta – Bagi yang serius , anda akan menikmati bonus kereta bila anda mencapai target tertentu.

♥ Percutian VVIP 5 Star – Ditaja sepenuhnya oleh Shaklee, bawak duit untuk shopping je. Bagi muslim, anda berpeluang menunaikan umrah dengan pakej VVIP.

Bagaimana nak jadi ahli? 

Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda lakukan sekiranya berminat untuk join sebagai ahli Shaklee.

cara nak daftar ahli shaklee

1. Pertama, Klik Borang Maklumat Diri ini.

2. Buat pembayaran sebanyak yang tertera pada borang tersebut.

3. Maklumkan pada Jida dengan mesej atau whatsapp bukti pembayaran pada 013-6691930.

4. Jida akan aktifkan ID anda dalam tempoh 24 jam.

5. Siap!

Senangkan? Yuran nak daftar ahli pun tak mahal mana, malah dapat pula product guide dan memberkit yang cantik itu. Bestkan. Tak perlu labur puluh-puluh ribu dan simpan stok bertimbun-timbun dirumah.

Jadi, apa lagi? Cepat-cepat kontek Jida untuk dapatkan keistimewaan sebagai ahli Shaklee hari ni. Pasti tak menyesal.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 13 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!