Lebih Muda dan Cantik Selepas Amalkan Vivix

Kalau tidak diberitahu umur anak beranak ni, memang dengan yakinnya Jida akan cakap bahawa si anak baru 20-an dan si ibu pulak dalam 40an.

Yelah, biasanya kitakan bajet umur orang tu based on kulit wajah. Kalau dah berkedut sana sini, muka pun dah tak berapa nak anjal, baru lah orang cakap 60 tahun. Ini pulak berlainan. Tak percaya, cuba perhati betul-betul.

Vivix awet muda

Puan Sharifah dan juga ibunya adalah penggemar setia Vivix. Lihatlah bagaimana halus mulusnya kulit mereka berdua. Ramai juga yang salah anggar umur mereka lebih muda. Rupa-rupanya Puan Sharifah dah 40 tahun manakala ibunya pula dah 64 tahun. ???

Awet muda sangatkan?

Untuk anda yang jenis ‘beauty and health concern‘ , haruslah Vivix menjadi teman setia anda. Kenapa Jida syorkan Vivix ?

Ini kerana antioksida dalam reseveratrol Vivix Shaklee melambatkan kitaran dan kematian sel, melambatkan proses penuaan dan membantu meningkatkan ketahanan antioksidan untuk kulit yang lebih sihat.

Ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

vivix cantik berseri

Jangan lupa baca entri Jida yang terdahulu, dimana Jida ada tuliskan mengenai Kelebihan dan Keistimewaan Vivix Shaklee. Boleh Klik Sini untuk bacaan lanjut.

OK. Berbalik pada Vivix yang Jida ceritakan ni, 4 ramuan semulajadi yang terkandung di dalamnya adalah seperti  anggur muscadine, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum yang kaya ‘Resveratrol’ yang bersifat anti-oksida, melambatkan proses penuaan / anti-penuaan, anti-inflamasi dan anti kanser.

Kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Dengan mengamalkannya bukan setakat kulit badan menjadi lebih cantik malahan anda juga akan merasa lebih sihat dan bertenaga. Lihat sahaja testimoni-testimoni di bawah ini.

Testimoni 1 :

vivix kulit cantik 2

Hihi..sy dah pnh mkn 1btl vivix kulit mmg rsa moist n kurg pnt..yg lain2 effect xperasan sgt..tp rsa 1sdu skali telan mmg terasa pekat likat kemasaman dia..mmg nak cpt mnum air msk jer..ada lg 1btol kt peti ais tpi xleh nk minum da..blk kg nnt nk bg mak sy try utk dia yg lps operate. – Siti Mariam Wahab

Testimoni 2 :

vivix kulit cantik

dah masuk botol ke 2 vivix, obvious part dengan kulit saya. moist & nampak halus je esp. kat kulit wajah. ira juga try makan utk rambut sbb gugur byk, even tak buat treatment, dah kurang gugur. hihi. alhamdulillah. senang mkn vivix ni sbb skali suap je utk total wellness. -Fazira Aziz.

Testimoni 3 : Kulit kembali licin selepas menderita jerawat

vivix kulit cantik 3

Alhamdulilah, kedua-dua  testimoni ini merasakan yang kulit mereka lebih ‘moist’ dari sebelumnya. dan testimoni ketiga pula berjaya mengurangkan masalah jerawat yang terdapat di wajah. Best kan rasanya bila kulit menjadi semakin cantik. Tak perlu nak telan macam-macam. Hanya sesudu kecil Vivix sahaja diperlukan setiap hari.

Jemput baca testimoni  : 20 Tahun Menghidap Diabetes, Akhirnya Pulih  dan juga, testimoni  : Tonik 1001 Khasiat Berkesan Untuk Turunkan Bacaan Gula Pesakit Kencing Manis.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan membeli pelbagai jenis ubat yang diragui sumbernya, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu menjadikan kulit badan lebih cantik, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda tengah mencari suplemen tambahan untuk kulit anda, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan tunggu lagi, fast action fast result.

Untuk pembelian secara online tanpa perlu menghubungi pengedar, boleh klik sini ya!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 915 times, 19 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

One thought on “Lebih Muda dan Cantik Selepas Amalkan Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!