Luka Bersalin Pembedahan (Ceaserean) Cepat Kering Dengan Vivix

Penjagaan diri selepas pantang adalah lebih rumit sekiranya seseorang itu bersalin secara pembedahan. Bahagian yang di bedah perlu dijaga sebaiknya supaya cepat kering dan dapat bercantum dengan baik tanpa ada sebarang jangkitan pada bahagian tersebut.

Kawasan yang dibedah
Bahagian yang dibedah

Pengalaman Jida bersalin secara ceaserean memang tidak dapat dilupakan sampai bila-bila. Lagi-lagi masa tu bersalinkan anak sulung. Masa di bedah memanglah tak sakit sebab dibius separuh. Lepas pada kesan bius hilang tu, perggh sakitnya tuh, hanya orang yang pernah mengalami je yang tahu.

Oleh sebab itulah, ibu-ibu yang bersalin secara ceaserean kena menjaga pemakanan dan diri sebaiknya semasa berpantang. Malah, perlu lebih rapi berbanding orang yang bersalin normal.

Kalau boleh, anda sangatlah digalakkan untuk mengambil makanan tambahan untuk membantu proses penyembuhan dan pemulihan tenaga selepas bersalin. Antaranya adalah seperti Set Berpantang dan Vivix.

Dalam artikel terdahulu Jida ada berkongsi tips yang berguna untuk memilih Set Berpantang yang sesuai selepas bersalin. Infonya anda boleh baca di sini —- > Panduan Untuk Memilih Set Berpantang Yang Sesuai.

Bagaimana pula Vivix dapat membantu ibu-ibu yang bersalin secara Ceaserean (pembedahan)?

1. Membantu penyembuhan

Vivix adalah sumber anti-oksidan dan mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi membantu dalam penyembuhan luka pembedahan ibu-ibu.

2. Membaiki Sel

Vivix juga membantu dalam membaiki sel-sel hingga ke peringkat DNA lagi. Ia akan menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat dan panjang jangka hayatnya. Jadi, luka kita yang kita tak nampak tu akan cepat sembuh dengan Vivix.

3. Memberi Tenaga Pada Ibu

Dalam kandungan Vivix juga, terdapat penjana tenaga yang dipanggil Mitochondria. Mitochondria membantu memberi tenaga yang ibu-ibu perlukan semasa berpantang. Sebab itulah ibu yang ambil Vivix semasa berpantang ni cepat sihat dan bertenaga!

4. Bonus : Awet Muda

Disebabkan Vivix ni membantu dalam melambatkan proses penuaan dalam badan kita, ibu berpantang yang mempunyai kulit kusam dan tak bermaya, menjadi bertambah cantik berseri. Orang yang tengok pun tak percaya yang ibu baru lepas bersalin dan masih lagi berpantang.

Jemput tonton video testimoni daripada Puan Nur Shuhaida yang telah mengambil Vivix semasa berpantang anak kedua.

Jadi kalau ada di antara ibu-ibu yang akan menjalani pembedahan, bolehlah standby Vivix ni lebih awal. Bukan sahaja luka pembedahan cepat sembuh, badan juga akan rasa lebih sihat dan bertenaga.

Berminat untuk dapatkan Vivix? Hubungi Jida di talian 013-6691930 sekarang. Konsultasi eksklusif akan diberikan istimewa pada pelanggan Jida.

Untuk info, anda juga boleh membuat pembelian secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63
Tekan Sini

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 163 times, 3 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “Luka Bersalin Pembedahan (Ceaserean) Cepat Kering Dengan Vivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!