Melecur Tahap 2 Akibat Salah Guna Produk

Semua orang memang suka untuk kelihatan cantik, kacak dan bergaya. Akan tetapi, disebalik ketaksuban nak cantik jelita itulah kadang-kadang kita tak berapa nak ambil berat sangat dengan kandungan yang terdapat di dalam produk yang kita ambil. Bila dah terkena kesan sampingan akibat pengambilan produk yang salah barulah kita menyesal tak sudah.

Ada beberapa jenis kesan sampingan sekiranya salah guna produk. Antaranya adalah seperti kulit menjadi kemerahan, kering dan menggelupas teruk. Ada pula yang melecur teruk dan melepuh seperti wanita ini.

terbakar tahap 2

Kesan daripada salah guna produk kecantikan, kulit wanita ini timbul banyak bintik-bintik di muka yang besar dan merah. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Tuan punya badan pun dah jadi tak yakin nak berhadapan dengan orang sekeliling dek muka yang bermasalah. Malahan, apabila diperiksa, kesan sampingan yang dialaminya ini boleh dikategorikan sebagai melecur tahap dua.

Apa yang wanita ini ambil untuk mengatasi masalah melecur tahap 2 yang dialaminya?

testimoni herbal blend-01

Bagi mengatasi masalah melecur yang dialami beliau telah membuat keputusan untuk berikhtiar dengan Krim Herbal Blend. Setiap kali rasa pedih, beliau akan menyapu nipis-nipis dibahagian yang terkesan. Dan alhamdulillah, dihari kedua (rujuk gambar selepas), kulit muka beliau dah nampak perubahannya dimana luka yang dialami cepat kering, kemerahan berkurang dan pedih pun dah hilang. Syukur sangat dapat perubahan yang positif.

Oleh itu, untuk anda yang ada masalah melecur akibat salah guna produk, Jida sarankan anda ambil  Krim Herbal Blend untuk kulit luaran. Manakala untuk mengatasi masalah dari dalaman pula, ambil sekali Vitamin C dan Vitamin E.

Kedua-dua vitamin ini memang terbaik untuk mencantikkan kulit. Baca Sini >> Kelebihan Vitamin C dan E, Terbaik Untuk Kulit . Jadi, untuk pakej terbaik, ambillah penjagaan luaran dan dalaman secara serentak untuk kesan terbaik.

Sekiranya anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai Set Kulit Melecur Shaklee yang sesuai untuk diamalkan. Terus sahaja hubungi Jida(013-6691930) untuk info.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

Untuk pembelian Set Kulit Melecur menggunakan kad kredit/ kad debit, anda boleh menekan ikon dibawah ini.

beli sekarang

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 147 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

4 thoughts on “Melecur Tahap 2 Akibat Salah Guna Produk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!