Milk Booster Pilihan Ibu Menyusu

Baru seminggu bersalin, kita dah suakan susu formula pada bayi kita yang baru lahir. Aduhai, sedih pula kan hati kita bila susu badan tidak mencukupi  seperti yang kita harapkan. Jangan sedih ibu-ibu yang mengalami dilema susu badan yang tidak mencukupi seperti ini.

Bayi yang menyusu susu ibu secara ekslusif mempunyai sistem imunisasi yang sangat baik kerana di dalam susu ibu itu sendiri mempunyai antibodi yang membantu si bayi membina imunisasi. Jangan mudah berputus asa apabila anda mula mengalami masalah susu badan yang berkurangan. Cubalah berikhtiar untuk mencari suplemen tambahan bagi meningkatkan nutrisi tubuh badan anda.

Jadi apa pilihan yang ada?

Apa kata anda cuba Set Menyusu bajet daripada Shaklee ini? Insya Allah dengan set ini dapat membantu ibu-ibu menghasilkan susu ibu yang lebih pekat dan banyak.

Set Menyusu Bajet, Bantu Ibu Hasilkan Susu Lebih Pekat Dan Banyak.

 

milk-booster-shaklee-bajet

Set Menyusu paling Bajet daripada Shaklee ini terdiri daripada dua item iaitu ESP Soy Protein Powder dan juga Alfalfa Complex.

Apa kelebihan dan keistimewaan kedua-dua produk ini ?

ESP Soy Protein

  • Protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam canister dan berbentuk serbuk.
  • Menjadikan badan si ibu lebih sihat, bertenaga, tidak mudah letih dan lesu sekaligus melancar dan
    mempercepatkan penghasilan susu.
  • Menjadikan susu yang dihasilkan lebih pekat dan kaya dengan hindmilk yang mengenyangkan, jadinya bayi
    anda tidak bergayut lama serta dapat tidur dengan lebih lena dan tidak kerap bangun malam.
  • Kulit wajah si ibu menjadi lebih halus, licin, cerah berseri.
  • Menyokong proses penurunan berat badan secara sihat dan semulajadi.
  • Membantu menganjalkan payudara.

Alfalfa Complex

  • Telah digunakan dari zaman dahulu sebagai perangsang susu ibu.
  • Breast akan cepat penuh bila diambil bersama ESP.
  • Bekerjasama bersama ESP dalam penurunan berat badan.
  • Mengatasi masalah keputihan dan bertindak sebagai agent perapat.
  • Membantu mengatasi resdung, asthma dan alahan.
  • Berfungsi sebagai detox dalam menyingkirkan bahan-bahan toksin dari dalam badan  memperbaiki
    pelawasan.

Testimoni dari ibu-ibu yang sudah mengamalkan Set Menyusu Bajet Shaklee ini.

Testimoni 1 : Berjaya menyusukan anak sehingga berusia 2 tahun 4 bulan.

milkbooster pilihan terbaik

ESP adalah pilihan saya untuk milk booster saya .. Saya amalkan ESP bersama ALFALFA sejak 2013..

Alhamdulillah.. Saya dapat menyusukan Muhammad DzulFiqar Shah Sehingga usianya 2 tahun 4 bulan.. Saya terus amalkan walaupun tidak menyusukan lagii..

2016 saya stop Alfalfa sebab positif ujian kehamilan. Di usia kehamilan 28 minggu saya disahkan ada kencing manis, dengan ESP saya dapat kawal paras gula saya..

2017 Lahirlaa Dhia NurFalishah dengan berat 3.25kg.. Baby #shaklee .. Gebu gabas.. Tiada masalah ruam.. Sekarang proses menyusukan Dhia. Saya pula bebas daripada kencing manis…

Semoga saya dapat menyusukan Dhia seperti abangnya..

Testimoni 2 : Stok susu banyak sampai tak muat nak simpan dalam peti ais.

set menyusu paling bajet testimoni best

paling saya teruja bila ambil set menyusu ni adalah sebab KESANnya amat menakjubkan, minggu pertama lepas kelahiran memang susu hanya 1oz..lps tu saya try ESP dan ALFALFA, Allah izinkan susu keluar dengan menurah2 sampai mak bagitau peti sejuk ni penuh dengan stok susu kamu ja mariyam, mak nak letak mana ikan2 mak ni..tau berapa oz sekali pam? 8oz! memang meriah, siap nak bagi stok susu kat orang lagi..misi dan tok bidan urutpun terkejut tengok stok susu saya. Alhamdulillah..

Bestkan mommy? Bila stok susu lebih meriah, bekalan untuk anak pun mencukupi. Insha Allah.

Sekiranya anda sedang mencari ikhtiar untuk meningkatkan penghasilan susu ibu, hubungilah Jida sekarang di talian 013-6691930. Fast Action, Fast Result.

Untuk pembelian secara online tanpa perlu menghubungi pengedar, boleh klik sini ya!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

(Visited 15 times, 4 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!