Nak Jadi Ahli Berdaftar Shaklee ?

Assalamualaikum w.b.t..

Adakah anda ingin menjadi surirumah yang HEBAT?? Di zaman yang serba moden ini, suri rumah sepenuh masa pun mampu untuk menjana pendapatan keluarga. Segala-galanya boleh tercapai sekiranya ada mempunyai kemahuan yang tinggi untuk berjaya. Ini adalah kisah benar, suri rumah juga mampu untuk mendapatkan 3-4-5 angka dengan hanya bekerja daripada rumah. Dah lah dapat memerhatikan perkembangan anak di rumah, dapat pula bekerja tanpa perlu terikat dengan peraturan syarikat yang pelbagai.

house wife
Saya bangga menjadi surirumah !!

Sebenarnya, terdapat tiga factor yang mendorong seorang wanita menjadi surirumah iaitu :-

1- Anak memerlukan perhatian. Di sebabkan anak memerlukan perlu dijaga rapi sehingga berumur tiga tahun, sesetengah wanita rela mengorbankan kerjaya mereka. Lagipun, siapa lagi yang patut menjaga anak itu jika bukan ibunya sendiri? Sekiranya dibesarkan oleh ahli keluarga lain seperti datuk dan nenek, anak itu dipercayai akan kurang mesra dengan ibunya setelah besar. Maka, ramai wanita memilih untuk berhenti kerja setelah melahirkan anak.

2- Faktor kedua pula, peranan utama isteri ialah menjaga isteri. Lelaki yang berjaya biasanya mendapat sokongan dan penjagaan yang sempurna daripada isterinya. Oleh itu, ramai wanita memilih untuk menjadi suri rumah sepenuh masa demi menjaga kehidupan suami.

3- Sesetengah wanita tiada pilhan selain menjadi suri rumah tangga sepenuh masa, mungkin disebabkan ketiadaan peluang pekerjaan. Ada juga wanita yang mampu disara oleh keluarga sehingga tidak perlu bersusah payah bekerja. Namun, jika dalam situasi demikian, mereka menjadi surirumah hanya untuk sementara. Sebaik sahaja diberi peluang, mereka biasanya akan memilih untuk bekerja.

Ok, walau apapun sebab anda menjadi suri rumah, di ruangan ini saya ingin mengajak anda untuk menjadi bisnes partner saya dalam Shaklee. Apa istimewanya bisnes ini?

Perniagaan ini boleh dibuat 100% secara online. Maknanya semuanya hanya dihujung jar. Order online hari ini, dalam 2-3 hari bekerja.. Insha allah barang yang dipesan akan sampai ke customer. Tapi, kalau nak buat secara offline pun boleh juga. Tiada masalah semua tu. Nak promote kat jiran boleh, kat kawan-kawan pun boleh.

Saya bermula dengan RM75 sahaja. Daftar keahlian cuma RM75 dan anda akan diberikan satu bisnes kit yang mengandungi detail produk, detail harga pengedar, cara kiraan bonus,  dan bermacam-macam lagi.

Berikut ialah manfaat menjadi ahli, jika anda serius, semua bonus berikut anda akan perolehi:

♥ Bonus dalam bentuk cash – bonus akan diberikan setiap 15hb. Terima bonus berasingan jika anda mencapai target tertentu.

♥ Bonus kereta – Bagi yang serius , anda akan menikmati bonus kereta bila anda mencapai target tertentu.

♥ Percutian VVIP 5 Star – Ditaja sepenuhnya oleh Shaklee, bawak duit untuk shopping je. Bagi muslim, anda berpeluang menunaikan umrah dengan pakej VVIP.

Apa kelebihan berdaftar dengan saya?

♥ Tunjuk ajar dan bimbingan akan diberikan secara percuma

♥ Tips marketing , cara saya menjana income sampingan, info perniagaaan akan diberikan kepada anda secara percuma.

♥ Anda akan diberi access ke dalam 3 group FB tertutup yang membincangkan tentang bisnes, customer dan produk detail dengan PERCUMA.

♥ Cara bagaimana menggunakan FB dengan cara yang betul. Semuanya akan diberikan PERCUMA, janji anda benar-benar serius untuk Berjaya.

♥ Anda juga akan dibimbing sehingga berjaya melalui seminar yang dianjurkan (tiada paksaan untuk menghadirinya kerana semuanya terletak pada anda sendiri).

Ubahlah persepsi orang terhadap kerjaya surirumah. Surirumah juga boleh berjaya dan berpendapatan 4, 5 angka jika pandai dan rajin berusaha. Tiada yang mustahil kerana dalam group kami telah ramai surirumah yang berjaya memperolehi pendapatan lumayan. Janji anda seorang yang tidak mudah putus asa dan berjiwa kental.

Berminat untuk menyertai? Jom hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Ruzidah Abdullah

0136691930

(Visited 29 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!