Omega Guard Shaklee Terbaik Untuk Anak-Anak

Kanak-kanak kecil tidak mempunyai sistem imun yang tinggi seperti orang dewasa. Maka, disinilah peranan vitamin sangat berguna untuk membantu melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh mereka.

Dan kerana itulah, sekiranya anda ingin memberikan vitamin pada anak anda. Jida syorkan Omega Guard Shaklee sebagai salah satu daripada suplemen yang sepatutnya diambil oleh anak-anak anda.

Apakah KELEBIHAN Omega Guard kepada anak-anak kita?

? Meningkatkan sistem imun & paru2 yang sihat. Sangat sesuai jika anak anda sering selsema, demam & cerewet dalam pemakanan (picky eater).

? Membantu perkembangan otak & memori anak-anak kerana kandungan DHA & EPA yang terdapat di dalamnya. Sebiji Omega Guard Shaklee mampu membekalkan 905mg asid lemak Omega-3 EPA & DHA.

? Bagus untuk kulit kerana mengandungi juga Omega-3. Sangat sesuai buat kanak-kanak yang mengalami masalah kulit seperti eczema.

? Membantu mengurangkan tekanan –
sesuai untuk kanak-kanak hiperaktif dan mempunyai penyakit schizophrenia (sakit otak/ mental yang teruk)

? Mengawal paras kolestrol supaya anak-anak tidaklah mempunyai masalah berlebihan berat badan ( obesiti ) pula nanti.

Itulah kelebihan yang ada dalam suplemen Omega Guard Shaklee. Bestkan?

Kalau anda masih kurang yakin dengannya, jom baca testimoni-testimoni di bawah ini. Ibu bapa ini telah memberikan anak mereka Omega Guard sebagai makanan tambahan dan mendapat hasil yang positif daripadanya.

Testimoni 1 : Konsisten Amalkan OmegaGuard, Akhirnya Anak Free from Athma.

Testimoni omega untuk Asma

Satu ketika dahulu doktor cakap yaya at the early stage of athma. Ubat untuk prevent athma every night kena ambik. Without miss. Setahun 3 kali masuk hospital. Lepas konsisten amalkan omega lebih kurang tiga bulan camtu, yaya free from athma..Alhamdulillah.

Walaupun satu ketika dulu anaknya terpaksa mengambil ubat setiap malam untuk menghalang athma dari menyerang. Berkat ikhtiar ibunya dengan memberikan omega guard pada anaknya, kini mereka tidak lagi perlu bergantung kepada ubat.

Testimoni 2 : Dalam Tempoh 2 Bulan Lebih, Mild Ekzema Berjaya di Atasi.

Testimoni Omega Ekzema

Omega memang best untuk ekzema…anak saya mild ekzema konsisten untuk 2 bulan lebih je. Pastu tak ada dah ekzemanya. Alhamdulillah..

Segala puji bagi Allah. Semuanya dgn izin Allah jua

Kenapa mereka ini percaya dan memilih Omega Guard Shaklee untuk anak mereka?

Ini kerana Omega guard ialah minyak ikan terbaik dunia yang menggunakan penyulingan molekul 3 peringkat yang tersangat eksklusif di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghilangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya. Sebab itu ia di gelar minyak ikan terbaik di dunia. ???

Hebat!

Nak berikan yang terbaik untuk anak anda? Dapatkan Omega Guard daripada Jida sekarang. Ada promosi istimewa menanti anda. Untuk bulan ni sahaja tau. Masuk je bulan November dah tak dapat dah harga istimewa ni. ?

013-6691930
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)

 

(Visited 215 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!