Omega Guard, Vitamin Untuk Otak Cerdas dan Pintar

Sebagai ibu, haruslah nak yang terbaik untuk anak-anaknya. Kalau ibu itu seorang yang super power, agaknya memang di bagi bulan dan bintang pada anaknya.

Haha, itu perumpamaan je ya korang. Chill! Tapi apa yang Jida nak gitau, personally Jida juga begitu. Apa yang terbaik untuk anak, akan ibu cuba usahakan selagi termampu. Bukan sahaja makan minum, pakaian dan pendidikan. Malah untuk perkembangan kecerdasannya.

Apabila seseorang anak kelihatan susah hendak fokus dan termasuk dalam kategori kanak-kanak hiper aktif, ibu-ibu akan menjadi risau kerana sudah tentu anak ini juga akan menghadapi masalah dengan pembelajarannya di sekolah. Jadi apakah solusi terbaik agar anaknya itu menjadi lebih fokus dan cerdas?

Tidak fokus belajar

Suplemen Minyak Ikan Shaklee dapat membantu Perkembangan Minda Si Kecil.

Tentu sahaja ibu-ibu pernah dengar mengenai Minyak Ikan kan? Minyak Ikan Shaklee dikenali juga dengan nama Omega Guard Shaklee. Walaupun ia adalah dalam kategori minyak ikan tetapi omega guard adalah istimewa berbanding minyak ikan yang lain.

Kelebihan dan Keistimewaan Omega Guard Shaklee

Ini kerana Omega guard ialah minyak ikan terbaik dunia yang menggunakan penyulingan molekul 3 peringkat yang tersangat eksklusif di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghilangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya. Sebab itu ia di gelar minyak ikan terbaik di dunia. ???

Hebat!

Apakah KELEBIHAN Omega Guard kepada anak-anak kita?

? Meningkatkan sistem imun & paru2 yang sihat. Sangat sesuai jika anak anda sering selsema, demam & cerewet dalam pemakanan (picky eater).

? Membantu perkembangan otak & memori anak-anak kerana kandungan DHA & EPA yang terdapat di dalamnya. Sebiji Omega Guard Shaklee mampu membekalkan 905mg asid lemak Omega-3 EPA & DHA.

? Bagus untuk kulit kerana mengandungi juga Omega-3. Sangat sesuai buat kanak-kanak yang mengalami masalah kulit seperti eczema.

? Membantu mengurangkan tekanan –
sesuai untuk kanak-kanak hiperaktif dan mempunyai penyakit schizophrenia (sakit otak/ mental yang teruk)

? Mengawal paras kolestrol supaya anak-anak tidaklah mempunyai masalah berlebihan berat badan ( obesiti ) pula nanti.

Itulah kelebihan yang ada dalam suplemen Omega Guard Shaklee. Bestkan?

Kalau anda masih kurang yakin dengannya, jom baca testimoni-testimoni di bawah ini. Ibu bapa ini telah memberikan anak mereka Omega Guard sebagai makanan tambahan dan mendapat hasil yang positif daripadanya.

Testimoni 1 : Lebih fokus belajar selepas amalkan Omega Guard.

Testimoni omega guard

Adik sy nie darjah 1, lelaki faham2 la kan..puas fikir..macam mana nak kasi serius belajar n cepat paham belajar…saya bagi la OMEGA GUARD…Alhamdulillah, sekrg tak berenti mulut asyik nak mgeja je..ke hulu ke hilir..bwk buku..suruh akak ajar dia baca..nmpk sgt lain. Dari dulu yg malas n khayal je time belajar..saya akan supply OMEGA untuk dia je..tukdie mkn hari2..asalkan nk blaja.

Testimoni 2 : Anak-anak cepat tangkap bila di ajar sesuatu.

Testimoni Omega Guard

Sebelum ni tak pernah terfikir untuk berikan anak makan Omega walaupun tahu khasiatnya kepada perkembangan kanak2. Saya mula bagi  anak saya Omega sejak sebulan yang lepas bila tengok dia asyik demam dan selsema berjangkit dari budak2 di rumah kat rumah pengasuh. Bila dah makan omega, memang nampak anak2 saya jarang demam walaupun  pengambilan omega seminggu sekali je. Babysitter pun cakap ‘ sekarang amna ni jarang demam noo..bagi makan ape?’..hehehe.

Satulagi…saya memang dah dedahkan anak saya utk  belajar buku2 bergambar sebelum dia berusia setahun lagi sebab nampak dia memang minat belajar. Cuma bila da duduk dgn budak yg ramai dia hilang fokua sbb dia ingat main je kot.. Tp since dah bagi omega ni, nampak dia fokus dan cepat tangkap. Ibu mana yg tak berbangga  bila anak fokus pada yang kita ajar. Omega memang pelaburan yg berbaloi untuk anak. I ❤ Omega Shaklee. ~Nur Fatin Raihanah Emelie Rosales.

Nak berikan yang terbaik untuk anak anda? Dapatkan Omega Guard daripada Jida sekarang. Ada promosi istimewa menanti anda. Untuk bulan ni sahaja tau. Masuk je bulan November dah tak dapat dah harga istimewa ni. ?

013-6691930
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)

(Visited 412 times, 7 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!