Ostematrix Membantu Mencegah Osteoporosis

Merujuk kepada laman wikipedia, Osteoporosis ialah sejenis penyakit tulang yang dicirikan oleh pengurangan ketumpatan mineral tulang, gangguan mikroarkitektur tulang, dan perubahan jumlah serta jenis protein bukan kolagen di dalam tulang. Tulang osteoporosis lebih mudah patah. Sebab utama osteoporosis berlaku ialah kekurangan kalsium.

Boleh bayang tak kita di usia 30-40an, muka cantik lagi tapi dah bongkok? Kulit tegang lagi tapi cepat je sakit badan, taklarat buat kerja?

Kenapa?
Sebab ramai yang kehilangan mineral ni TANPA SEDAR dan kita pulak jenis yang susah ambil sumber kalsium saja saja dari susu setiap hari.

Itulah sebabnya, kita mula rasa kebas kebas, lenguh lenguh, sakit pinggang, kejang kaki, semua ni petanda badan dah kurang kalsium.

Jadi, bulan Ogos ni, Jida nak bantu lebih RAMAI ORANG yang alami masalah masalah di atas untuk kembali sihat bertenaga dan rasa kelainannya bila badan ada sumber kalsium yang cukup.

Osteoporosis elak dengan ostematrix shaklee

Boleh dapat banyak penjimatan dengan belian bekalan kalsium lebih dari bulan bulan lain! Kalau serius nak bantu diri dan kekal positif, cubalah! Kalsium pun bantu kurangkan stress tau ?

Jangan pandang mudah tentang perkara ini. Keperluan kalsium yang mencukupi adalah baik untuk menjaga kesihatan anda di masa akan datang.

Sekiranya anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai pil Kalsium Shaklee iaitu Ostematrix. Terus sahaja hubungi Jida(013-6691930) untuk info.

Selain itu, anda juga boleh membuat pembelian menggunakan kad kredit/kad debit dengan menekan ikon di bawah ini.

Ostematrix Shaklee

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

(Visited 156 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

One thought on “Ostematrix Membantu Mencegah Osteoporosis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!