Penawar untuk mengatasi masalah period tak teratur

Mengikut blog Dr Zubaidi, kitaran haid yang normal berlaku secara puratanya ialah di antara 28 hingga 30 hari. Tetapi sekiranya ada wanita yang mengalami kitaran haid yang pendek dan panjang tapi masih lagi dikategorikan sebagai normal sekiranya kitaran haidnya di antara 21 hingga 35 hari. Boleh klik sini untuk membaca lebih lanjut tulisan doktor mengenai kitaran haid yang normal.

Period atau haid yang tidak teratur boleh memberikan kesan yang tidak baik kepada sistem tubuh badan normal seorang wanita. Apatah lagi untuk jangka panjang mesti akan memberikan kesan kepada kesihatan. Tak mustahil juga boleh mengganggu hubungan suami isteri. Antara akibat daripada period tidak stabil ini ialah:

1. Kemandulan – Period tak stabil boleh jadi tanda adalah masalah yang serius. Rawatan yang lambat boleh memburukkan lagi keadaan dan merosakkan sistem peranakan dan rahim wanita. Contohnya masalah cyst kronik pada saluran tiub fallopio boleh menyebabkan tiub terpaksa dibuang.

2. Ketidaksuburan dan susah hamil – Impian setiap wanita dan pasangan yang dah berkahwin adalah ingin mendapatkan anak sebagai zuriat sendiri. Tapi masalah period boleh mengganggu kesuburan dan peluang untuk hamil jadi sukar.

3. Masalah kesihatan seperti anemia – Haid tidak teratur juga boleh menyebabkan haid berpanjangan. Ini menyebabkan kehilangan darah yang banyak. Badan jadi lemah dan mudah pengsan.

Sebab itu, bagi wanita yang mempunyai permasalahan seperti ini, perlu mendapatkan supplemen seperti Vivix untuk mengimbangi semula hormon agar rahim dapat mengeluarkan darah haid.

Testimoni  : Haid Kembali Lancar Setelah Berbulan-bulan Tidak Teratur

Testimoni Haid lancar vivix

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jangan tunggu lagi ayuh dapatkan sebotol Vivix si tonik ajaib untuk selesaikan permasalahan yang anda tanggung selama ini. Hanya sesudu sekali setiap hari dengan izinNya ia mampu mengembalikan kelancaran period anda

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda rasa anda ingin sihat, bebas dari masalah haid tidak teratur atau sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi masalah tersebut dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Lega rasanya bila dapat temui penawar ke atas permasalahan yang sering mengganggu kehidupan seorang perempuan. Serius bukan sesuatu yang menyenangkan hati dan perasaan bila aturan bulanan haid kita tak lancar seperti biasa.

Untuk pembelian secara online Vivix, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 470 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!